JASNA PORUKA

Pjevačica Katy Perry otkrila što misli o predsjedničkim ambicijama Kanye Westa: 'On je veliki umjetnik, ali...'

11.07.2020 u 16:48

Bionic
Reading

Iako je dobra prijateljica glazbenika i dizajnera Kanye Westa i jako cijeni njegov glazbeni rad, pjevačica koja će u kolovozu prvi put postati majka, neće poduprijeti njegove političke ambicije

Ekscentrični Kanye koji ima i svoju religijsku sektu, nije previše iznenadio najavivši kako će se u studenome kandidirati na izborima za predsjednika SAD-a.

Ipak, neki njegovi kolege misle kako to nije dobra ideja.

Tridesetpetogodišnja pop zvijezda Katy Perry u nedavnom je intervjuu iskazala svoju sumnju u njegovu odluku.

'Kanye je iznimna osoba, nevjerojatan umjetnik i veliki kreativac, ali za takvo nešto vi morate imati iskustva u politici. Morate biti profesionalac u tom području. Vidjeli smo što se dogodi kad se na toj poziciji nađe osoba bez iskustva', rekla je Perry jasno aludirajući na aktualnog predsjednika kontrovernog biznismena Donalda Trumpa.

  • +3
Katy Perry Izvor: EPA / Autor: SCOTT BARBOUR

Kanye je prije nekoliko dana objavio kako će se kandidirati na predstojećim izborima.

'Sada moramo ispuniti obećanje Amerike vjerovanjem u Boga, ujedinjenjem naše vizije i gradnjom naše budućnosti. Kandidiram se za predsjednika Sjedinjenih Država', tvitao je West uz emoji američke zastave i hashtag #2020VISION.

Iako se njegova ideja nije svidjela Katy Perry koja s Orlandom Bloom očekuje prinovu ovoga ljeta, Elon Musk, izvršni direktor Tesle i još jedna slavna osoba poznata po svojim ekscentričnim ispadima, podržao je njegovu objavu na Twitteru.

'Imaš moju punu podršku', napisao mu je tad Musk.

Kako je ranije objavljeno, kako bi ostvario svoj cilj i uselio u Bijelu kuću, Kanye West u utrci neće biti ni republikanski ni demokratski kandidat, već član svoje nove političke stranke nazvane 'Birthday Party' jer, kako je objasnio, 'kada on pobjedi bit će svima rođendan'. Jedini trenutni savjetnici su mu njegova supruga Kim Kardashian-West i milijarder Musk.

Osebujni glazbenik svojedobno se 'skromno' nazvao 'najvećim umjetnikom kojeg je Bog ikad stvorio', a za sebe kaže kako je religiozna osoba. Vjera je sastavni dio njegovog života od malena, budući da ga je otac vodio u crkvu tri puta tjedno, a majka svake nedjelje.