LJETO JE ODAVNO POČELO

Ella, Sandra, Sonja i Maja u badićima uljepšat će vam dan

12.06.2018 u 10:37

Bionic
Reading

Ljeto još službeno nije počelo a mnoge poznate dame su pokazale svoje šarene kupaće kostime. Već naveliko objavljuju fotografije na kojima u potpuno opuštenim izdanjima isitiču koliko uživaju i koliko dobro izgledaju

Blogerica Ella Dvornik otvorila je sezonu pokazivanja badića na odmoru na Jamajci. Sada nastavalja s pokazivanjem svoje preostale 'kolekcije'. Na najnovijoj fotografiji koju je objavila, dvodjelni plavo bijeli prugasti kupaći kostim je iskombinirala sa zanimljivim, cvjetnim kaftanom.

Nekoliko dana ranije utegnula se u jednodjelni badić cvjetnog uzorka i pored fotografije na kojoj zavodljivo pozira napisala: 'Jednodijelni kupaći je u biti idealan izbor za nas koji ove zime nismo stigli u teretanu. Malo da utegne'.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

I Sandra Perković već je otvorila sezonu kupanja i sunčanja. To je, naravno podijelila sa svojim fanovima na Instagram storyju. Lijepa atletičarka koja će uskoro proslaviti svoj 28. rođendan prije otprilike dvije godine promijenila je režim prehrane i sjajno istesala liniju koju sada ponosno pokazuje u dvodjelnom kupaćem kostimu.

  • +9
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Kupaće kostime blogerice Sonje Kovač gledamo tijekom cijele godine budući da je često na egzotičnim lokacijama, a trenutno uživa u Italiji odakle se pohvalila s badićem koji nije komplet, već ga je iskombinirala od dva slična.

  • +6
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Vintage komadi prebacili su se i na plažu pa će ove godine one biti pune dama u badićima s visokim strukom. Jedna od njih je i voditeljica Ecija Ivušić koju smo tijekom posljednjih tjedana već vidjeli u nekoliko različitih nekoliko badića. Njezin retro badić je cvjetnog uzorka.

  • +5
Ecija Ivušić Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Chic kupaći kostim koji evocira stil filmske dive Marilyn Monroe, ovog će ljeta, čini se biti jedan od najtraženijih modela. Poput Ecije i Anamarija Asanović je nabavila jedan takav. Splitska dizajnerica ih ima nekoliko sličnih jer obožava upravo ovakav tip badića u kakvima smo je viđali proteklih ljeta.

  • +6
Anamarija Asanović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Damira Kalajžić

Maja Cvjetković sve češće boravi u Šibeniku gdje živi njezina obitelj koja obožavaj malenu Vitu od koje se lijepa mama ne odvaja. Zajedno su pozirale na plaži, a lijepa Šibenčanka, koja je 2005. godine ponijela titulu Miss Hrvatske, pokazala se u badiću sa zanimljivim trakicama na godnjem dijelu i nagaćicama.

  • +11
Maja Cvjetković Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić