'kod nas doma'

Ella Dvornik pokazala koliko je snažna: Zli komentari ništa joj ne znače

27.04.2023 u 21:06

Bionic
Reading

Ella Dvornik priznala je Ivi Šulentić kako se bori protiv zlih jezika. Ambiciozna Ella vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a njezin radišan um nikad ne spava pa tako često i rado sudjeluje u novim poslovnim projektima

U HRT-ovoj emisiji 'Kod nas doma' gostovala je Ella Dvornik koja je voditeljici Ivi Šulentić ispričala ponešto o svojim novim projektima. Osim o tome, Dvornik se osvrnula i na negativne komentare koje joj hejteri ostavljaju u komentarima. Iako je to svakodnevnica javnih ličnosti, Ella je pokazala kako se bori protiv zlih jezika.

'To što ljudi pišu na internetu, meni nitko nikad u životu nije došao i to rekao uživo. Nikad! Najgore što mi se dogodilo je da je netko tražio selfie', rekla je Ella koju na Instagramu prati čak 543 tisuća pratitelja.

Ambiciozna Ella otkrila je da se zbog prirode svoje karijere već naučila nositi s negativnim komentarima, no priznala je da joj loši komentari nikad nisu naštetili.

'Sve ti je onako kako ti sebi percipiraš. Netko ti napiše 'Ti si glupa' i ti sad sebi zamisliš da si glupa i to je to. Nitko drugi to ne misli', poručila je Ella gledateljima u emisiji.

Osim o negativnim komentarima, Ella se osvrnula i na novi multimedijski projekt kojem je posvetila čak godinu dana. Ella je glavna idejna začetnica projekta te autorica glazbe i teksta svih pjesama na albumu 'Teška vremena za sanjare'.

U biti, sve potpisuje Alterella - imaginarni lik koji Ella osmislila Ella u svrhu svog novog glazbenog albuma.

'Aterella je alterego dvadesetogodišnjakinje u meni. Neke pjesme su dio mog vlastitog iskustva, što proživljenog, što gledanog sa strane. Morala sam se intenzivno dati u ovaj lik i proživljavati sve ponovno kako bi dala liku karakter kakav smatram da sam bila u to vrijeme. Što se žanra na albumu tiče, nema određenog. Više mi je bilo bitno prenijeti neki vibe, poruku i iskustvo, progovoriti o nekim temama na drugačiji način pa sam tako koketirala s različitim zvukovima. To je ujedno i razlog zašto nisam puštala singlove jer nisam htjela da me se ukalupi po jednoj pjesmi, budući da su sve različite. Album je na svim streaming platformama, a ja se nadam da ste spremni na to što vas čeka', rekla je Ella.

  • +10
Ella Dvornik Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic