uz čašu vina

Otkriveno s kim je Ella Dvornik provela nezaboravnu večer

04.03.2023 u 15:02

Bionic
Reading

Alka Vuica i Danijela Dvornik odlično su se zabavile u društvu svoje djece, Ariana i Elle, s kojima su u dobroj atmosferi uživale u jelu, vinu i glazbi

Pjevačica i spisateljica Alka Vuica i Danijela Dvornik provele su nezaboravnu večer u društvu svoje djece. Vesele trenutke na svojem je Instagramu podijelila 56-godišnja Danijela uz koju je pozirala kćer Ella Dvornik te Alkin sin Arian.

Društvu se odlično zabavljalo u intimnoj kućnoj atmosferi, a Danijela Dvornik objavu je popratila opisom u kojem je pisalo:

'About last night ….Nas dvije i naša djeca. Baš je bilo super druženje nakon puno vremena, red jela i vina, pa smijeha, pa glazbe i tako “random” nekoliko puta.'

  • +3
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL

Slika je u rekordnom roku skupila preko dvije tisuće 'lajkova', a objavu je putem svog storyja podijelila i popularna influencerica i blogerica Ella Dvornik koja ovakve trenutke rado dijeli sa svojih preko pola milijuna pratitelja.

Inače, poznato je kako su 32-godišnja Ella i glazbeni producent Arian Vuica bliski prijatelji koje je spojila ljubav prema glazbi te su ranije objavljivali storyje sa zajedničkih druženja.

  • +2
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic