STIŽE 'ALTERELLA'

Nova karijera: Ella Dvornik ima zanimljiv projekt o kojem se ne prestaje govoriti

14.04.2023 u 17:41

Bionic
Reading

Ella Dvornik, jedna od naših najpoznatijih influencerica, svojim radom već godinama pomiče granice kreativnosti i razbija tabue na društvenim mrežama

Ovoga je puta riječ o Alterelli, multimedijskom projektu stvaranom godinu dana, a glavna idejna začetnica projekta te autorica glazbe i teksta svih pjesama na albumu 'Teška vremena za sanjare' je Ella Dvornik Pearce.

Tko je Alterella? To je lik koji je osmislila Ella, a koji je posljednjih mjeseci već privukao veliku pažnju na Instagramu. Album se čekao s nestrpljenjem i od danas je dostupan na svim glazbenim platformama.

  • +10
Ella Dvornik Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic

'Eto nas van! Aterella je alterego dvadesetogodišnjakinje u meni. Neke pjesme su dio mog vlastitog iskustva, što proživljenog, što gledanog sa strane. Morala sam se intenzivno dati u ovaj lik i proživljavati sve ponovno kako bi dala liku karakter kakav smatram da sam bila u to vrijeme. Što se žanra na albumu tiče, nema određenog. Više mi je bilo bitno prenijeti neki vibe, poruku i iskustvo, progovoriti o nekim temama na drugačiji način pa sam tako koketirala s različitim zvukovima. To je ujedno i razlog zašto nisam puštala singlove jer nisam htjela da me se ukalupi po jednoj pjesmi, budući da su sve različite. Album je na svim streaming platformama, a ja se nadam da ste spremni na to što vas čeka', kaže Ella.

Uživala je, dodaje, u cijelom procesu, te je puno učila, a dosta toga joj je bilo strano pogotovo rap, ali stvarno se dala 1000 posto u ovo.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Htjela sam raditi isključivo ono što želim, bez da mi itko govori što smijem ili ne smijem i što prolazi ili ne. Želim se zahvaliti Arijanu Vujici koji me pustio da budem slobodna u kreativnosti i koji je producirao cijeli album. Nadam se da ćete se pronaći u nekim tekstovima i stvarno se veselim svemu što dolazi. Alterella od sada djeluje kao lik za sebe i ima svoju vlastitu misiju', poručuje Ella te još jednom naglašava da je Alterella njezin multimedijski projekt, a album je tek početak, u pripremi su popratni virtualni sadržaji.