FANOVI SU ODUŠEVLJENI

Ella Dvornik pozirala u novom domu i pokazala detalj čiju nam je pozadinu otkrila

19.11.2019 u 10:27

Bionic
Reading

Blogerica se sa suprugom Charlesom i kćerkicom Balie nedavno preselila u novi dom u kojem istinski uživa. Znatiželjni pratitelji na društvenim mrežama jedva su dočekali prvu fotografiju buduće rezidencije Elline obitelji, pa ih kći kralja funka Dine Dvornika nije dugo držala u neizvjesnosti. Osim što kao trudnica izgleda prelijepo, pratiteljima je za oko zapeo jedan od detalja u stanu

Ellini pratitelji bili su oduševljeni njezinim portretom koji je stajao naslonjen na zid, što su joj dali do znanja u svojim komentarima, a blogerica je ispričala kako ga je dobila.

'To mi je stiglo kao rođendanski poklon prije tri godine. Sliku mi je darovala bivša djevojka Charlesovog prijatelja. Ne znam tko je autor, u potpisu samo piše Sebastian', rekla nam je Ella.

Blogerica i njena obitelj preselili su se jer će im se uskoro priključiti novi član. Iako je ranije izjavila da će se sa suprugom i kćeri Balie Dee preseliti u kuću, sada poručuje da će to pričekati ljeto. U međuvremenu je svoj novi dom stvorila u prostranom stanu s vrtom, u kojem se nalazi i sjenica.

View this post on Instagram

Sretno sutra ljudi :))) #happymonday

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on