NIJE JEFITNO

Ella Dvornik otkrila koliko je koštalo njezino američko vjenčanje

28.02.2019 u 13:29

Bionic
Reading

Prije dva tjedna blogerica Ella Dvornik udala se za svog dugogodišnjeg partnera s kojim dijeli dijete, Charlesa Pearcea. Unatoč želji da naprave veliku i glamuroznu svadbu, par se ipak odlučio na bijeg u Las Vegas gdje su ozakonili svoj odnos

Baš poput mnogih slavnih, blogerica Ella Dvornik i njezin odabranik Charles Pearce za lokaciju vjenčanja odabrali su grad kocke i zabave, Las Vegas.

Tamo su pred matičarom ozakonili svoju ljubav i postali supružnici, a Ella je pritom nosila dizajnersku vjenčanicu rađenu po mjeri. Za kreaciju je bio zadužen domaći dizajner Juraj Zigman. Elline obožavatelje sada je zanimalo koliko je ta cijela ceremonija koštala, što je 26-godišnjakinja bez razmišljanja podijelila s javnosti.

'Vjenčanja se kreću 100 dolara na dalje. Naše je koštalo 900 dolara. Ne uključujući put, hotel, odjeću i fotografa', napisala je Dvornik na upit jedne pratiteljice koja je čula da su vjenčanja u Vegasu iznimno jeftina.

Treba uzeti u obzir da su Ella i Charles uz vjenčanje u Vegasu posjetili i Meksiko, koji je bio medeni mjesec, a aranžmani za takva putovanja mogu se popeti do 20,000 kuna. Uz to najjeftinija avionska karta do Las Vegasa iz Zagreba stajao nešto manje od 6000 kuna. Hoteli u gradu zabave nešto su jeftiniji pa se noćenja u pristojnom smještaju mogu naći već za 100 dolara (oko 700 kuna).

Cijena vjenčanice nije otkrivena, ali dizajner je za tportal otkrio koje je materijale koristio.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Yaaaaaaaas! #justmarried

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

'Ovo je na neki način bila kruna naše poslovne suradnje i dugogodišnjeg prijateljstva. Nije imala nikakve posebne prohtjeve, dala mi je posve odriješene ruke i potpunu slobodu. Koristio sam svilu, čipku i til. Želio sam da na taj najvažniji dan bude nekako posebna i drukčija, a opet u skladu s njezinim stilom', rekao je Zigman. Cijene njegovih vjenčanica variraju ovisno o materijalima i zahtjevnosti izrade, počevši od 7000 kuna, dok je najskuplja stajala 13, 000 kuna.