POSVETA OCU

Emotivna Ella Dvornik: 'Iako me do oltara vodio nisi, vodit ćeš me do kraja'

15.02.2019 u 11:42

Bionic
Reading

Iako bi današnji dan trebala provesti sretna i nasmijana, nakon što se nakon pet godina veze udala za oca svog djeteta, Charlesa Pearcea, Ella Dvornik nije mogla sakriti tugu što s njom u tom trenutku nije bio i njezin otac, pokojni Dino Dvornik

Samo tri sata nakon što je sa svojim 371 tisuću pratitelja podijelila sretnu vijest, kako se nakon pet godina veze napokon udala za svog zaručnika Charlesa Pearcea, Ella Dvornik jednu je od svojih fotografija s vjenčanja posvetila i svom ocu, pokojnom Dini Dvorniku.

Riječ je o fotografiji na kojoj su ona i Charles snimljeni s leđa te drže prozirne kišobrane dok oko njih padaju kišne kapi, a uz nju je napisala:

'Dragi tata, ako me gledaš sada, nedostajao si mi jako. Ne moraš brinuti, sada imam muškarca koji me voli i koji brine o meni. I sretan rođendan mojoj mami, tvojoj ženi. Nedostaje mi naša obitelj na okupu, no ti nisi zaboravljen. Nadam se da si dobro...voljela bih da si ovdje, no vidjet ćemo se uskoro u nekom drugom životu.' Uz dirljivu poruku Ella Dvornik stavila je hashtag jedne od najpoznatijih pjesama Dine Dvornika, 'Ljubav se zove imenom tvojim'.

Ella je emotivna bila i na Instagram Storyju gdje je objavila fotografiju s ocem, i uz nju napisala: 'Dragi moj dječače, brate, oče...Iako tu nisi, mi smo s tobom zauvijek. Dok me drugi muškarac vodi, znaj da si uvijek ti prvi. Čekam te na kraju tata. Iako me do oltara vodio nisi, vodit ćeš me do kraja', a nakon toga je stavila:

'Volim te uvijek i zauvijek. I koliko sretna bila, tužna sam. Fališ mi. Trebam te. Volim te.'

  • +4
Ella Dvornik i Charles Pearce Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Na njezine riječi obožavatelji nisu ostali imuni. Mnogi su joj napisali kako ih je rasplakala, a suze na oči došle su i njezinoj majci Danijeli Dvornik, koja joj je ostavila komentar:

'Rasplakala si me. Idem se vanka oladit.'