preslatki prizor

Ella Dvornik otkrila kako to izgleda kad se njezina Balie Dee dočepa mamine šminke

09.03.2021 u 11:08

Bionic
Reading

Koliko god se mame trude skrivati kozmetiku od svoje djece, to je ponekad jednostavno nemoguće. Djevojčice obožavaju make up jer njima sjajila, sjenila, maskare i rumenila izgledaju kao zabavne bojice kojima se k tome još i crta po licu. Najzabavnije im je, naravno, kad se šminke dočepaju bez nadzora odraslih. Jedna od naših najpoznatijih blogerica je uhvatila trenutak kad je njezina starija mezimica ukrašavala svoje lice

U domu Elle Dvornik i njezinog supruga, marketinškog stručnjaka Charlesa Pearcea baš nikad nije dosadno. Neodoljiva trogodišnjakinja ovog puta mnoge je nasmijala fotografijom na kojoj sjedi ispred ogledala i prstićima pokušava nanijeti rumenilo na svoje lice. Kćer pokojnog kralja funka, Dine Dvornika je konstatirala: 'Ne smijem ništa reći, svi smo to radili'.

Balie Dee je odavno prava zvijezda maminog i tatinog profila na Instagramu. Mnogi još pamte njezinu urnebesno smiješnu fotografiju nakon što je zaplivala u lokvi blata. Njihova starija djevojčica, kako je Ella ranije otkrila, ni pet sekundi ne zadržava pažnju, nestašna je i dominantna u obitelji, dok mlađa Lumi Wren koja je nedavno proslavila prvi rođendan, zahtijeva brigu od 0-24.

Blogerica je nedavno priznala da je uvjerena kako bi pokojni tata, Dino Dvornik da je vidi danas - kao udanu ženu i majku dvoje djece - bio šokiran. Naime, nikad nije pomišljala da će imati djecu prije tridesete, a sigurna je da ni Dino takvo što nije očekivao od nje. Nekada je često putovala i puno tulumarila, a sada slobodno vrijeme uglavnom provodi u svom domu s obitelji.

  • +12
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL