ŠTO SE TO DOGAĐA

Je li ovom fotografijom Ella Dvornik opovrgnula glasine o trudnoći

30.06.2017 u 11:07

Bionic
Reading

Nakon što već danima čitamo članke prema kojima je Ella Dvornik u drugom stanju, koje su potaknule paparazzi fotografije na kojima se vidi poprilični trbuščić, kćir kralja funka Dine Dvornika sada je na svom profilu na Facebooku ponovno zbunila javnost

'Dakle, fotka prva ispod je od danas ujutro, a ova druga od sinoć. Ovo dole napuhano se desilo možda dvije minute nakon sto sam pojela kivi. Dešava mi se i s drugom hranom, neke znam, a neke još nisam uspjela skužit koje su točno. Bilo mi je baš zlo kolko sam se napuhala i mislim da mi je to bio rekord do sada. Ne napuhujem se u želucu, nego bas crijeva, pa me zanima koliko vas ima ovaj problem i što se može napraviti po tom pitanju. Jer ja više ne znam što da jedem i zna stvarno jako boliti. Da li se tu treba testirati na intoleranciju ili pak alergije ili treba krv vaditi? Ili nešto drugo? Ovo traje već barem 10 godina. Je l' se itko uspio riješiti tog problema?' napisala je jutros Ella na svom službenom profilu na Facebooku i sve potkrijepila fotografijom.

Ubrzo nakon toga mnoštvo joj je fanova podijelilo razne savjete oko navedenog problema.

Nakon novinskih napisa o trudnoći, mlada i uspješna travel blogerica nije se obratila medijima te nije demantirala, a ni potvrdila trudnoću. Je li ovo odgovor na sve?