PUSTOLOVINA SE NASTAVLJA

Egzotični odmor Maje Šuput ne prestaje: Sa suprugom odmara na novoj destinaciji i još uvijek provocira u bikinijima

13.01.2020 u 20:24

Bionic
Reading

Itekako uspješna godina sada je već daleko iza nje, a kako bi i ova bila ista, ako ne i bolja, Maja Šuput je itekako svjesna da se mora još više primiti mikrofona, no prije svega, mora dobro napuniti baterije. Već nekoliko dana pjevačica sa suprugom Nenadom Tatarinovim boravi na Baliju, a nakon boravka u Bvlgari resortu, supružnici su promijenili lokaciju

'Destinacija broj 2 Ubud. Dobrodošli u moju novu avanturu!' Napisala je to na Instagramu Maja Šuput uz fotografiju na kojoj pozira u bijelom bikiniju s brazilian modelom gaćica, dok stoji do koljena u bazenu, a oko nje je priroda doista nestvarna, kao nacrtana.

Upravo tamo Maja je 'produžila' svoj i više nego zasluženi odmor sa suprugom Nenadom Tatarinovim, nakon što su prvi dio uživanja proveli u luksuznom Bvlgari resortu na Baliju.

Supružnici se trenutno nalaze u Ubudu, točnije u još jednom luksuznom resortu Mandapa, u sklopu grupacije Ritz-Carlton. Koliko je oduševljena Indonezijom vidi se jasno na njezinom licu, s kojeg ne skida osmijeh, a da tamo uživaju 'punim plućima' može se iščitati sa svake njezine fotografije.

'Ovo je najspektakularniji pogled', poručila je Maja koja će još nekoliko dana živjeti 'kao u raju'.

Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL