IDILA NA BALIJU

To se zove odmor: Maja Šuput nastavlja pokazivati bogatu kolekciju kupaćih kostima

13.01.2020 u 20:21

Bionic
Reading

I dok su se mnogi poznati po završetku blagdanskog perioda odlučili na odmor na snijegu, kao prava ljubiteljica toplijih krajeva pjevačica se odlučila za egzotičnu destinaciju na kojoj se istinski opušta sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim. I ovog puta kao na dosadašnjim putovanjima fanovima pokazuje bogatu kolekciju svojih kupaćih kostima koji su joj svojevrsni fetiš

Od vlastite svadbe, sjedenja u žiriju showa 'Supertalent', neumorno pjevala po svadbama, prodavanja proizvoda svog brenda Majushka, naša se pjevačica za početak nove godine opušta na Baliju.

'U svakoj zemlji si kupim kupaći kostim. To je nevjerojatno. Znači, najviše volim kupaće kostime i kad ih odijevam, sjećam se da sam neki kupila na Ibizi ili u Kolumbiji', ispričala je ranije za tportal.

Ranije je pozirala je bez grudnjaka i u 'kupaćim tangicama', kako su ih prozvali neki od njezinih pratitelja na društvenim mrežama. Bajkovite pješčane plaže, more, pejzaž i luksuzna vila, tek su dio onoga što popularna pjevačica i njezin suprug vide tijekom putovanja na ovoj hit destinaciji.

View this post on Instagram

Feel's like home 💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Na svom je Instagram profilu Maja objavila i nekoliko fotki samog smještaja, pa je tako otkrila da se nalazi u luksuznom Bvlgari resortu.

View this post on Instagram

Eat, pray, love ... 🙏❤️👬

A post shared by majasuput (@majasuput) on