POZIRALA UZ BAZEN

Za nju je ljeto počelo: Ecija Ojdanić otvorila sezonu sunčanja

13.06.2022 u 08:52

Bionic
Reading

Na svom je Instagram profilu glumica i zaljubljenica u trčanje i sport, Ecija Ojdanić, objavila i svoju prvu ovosezonsku fotografiju u bikiniju, a zbog uživanja u suncu i svog izgleda dobila je samo komplimente

Iako se skinula u kupaći kostim i uživala upijajući sunčane zrake pored bazena, glumica Ecija Ojdanić ipak nije, priznala je, bila dovoljno hrabra da i zapliva. 'Sezona sunčanja otvorena. Sezona kupanja će pričekati još koji dan', napisala je pored objavljene fotografije.

Na njoj Ecija Ojdanić pozira u dvodijelnom bikiniju od čega je donji dio crni s bijelim točkicama, dok je gornji bez točkica, samo u crnoj boji. Bikini joj je stajao savršeno, a kako i ne bi kada Ecija već godinama redovito vježba i održava svoje tijelo u top formi.

Zaljubljenica u trčanje, u svim vremenskim uvjetima, ali i zdrave prehrane, pokazala je svima kako unatoč tome što će uskoro napuniti 48 godina i dalje izgleda odlično.

  • +10
Luksuzni zagrebački butik Aleksandre Dojčinović Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Za svoj je izgled, naravno, dobila samo komplimente, a mnogi joj zavide na tome da je vikend provela uživajući u suncu i guštajući.