BRAČNI SKLAD

Dvostruko slavlje Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa

26.09.2018 u 12:05

Bionic
Reading

Poznati holivudski par Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u utorak su zajedno proslavili rođendan koji im pada na isti datum. Tim povodom lijepa glumica čestitala je suprugu rođendan prijetivši se jedne od njegovih poznatijih uloga

Ona je u utorak proslavila svoj 49. rođendan, a on je isti taj dan navršio 74. Supružnici Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas imali su mnogo razloga za dvostruko slavlje, a tim povodom slavna glumica javila se brojnim obožavateljima putem društvenih mreža.

Objavila je video isječak iz filma 'Američki predsjednik' u kojem je glavnu ulogu odigrao upravo Michael i uz to napisala: 'Sretan rođendan samo mom predsjedniku. Pretpostavljam da me to onda čini prvom damom! I čudnije stvari su se događale, pokušajte pogoditi!'

Nije dugo trebalo da strani mediji počnu pisati kako je poznata crnka ovime najavila kandidaturu svoga supruga i slavnog glumca za budućeg predsjednika Amerike.

Inače, Douglas je osim u Hollywoodu mnogo godina aktivno djelovao unutar organizacije UN, koja je smještena u New Yorku. Još davne 1998. imenovan je glasnikom mira i nedavno dobio titulu najdužeg staža na toj poziciji.

  • +25
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica nedavno je priznala kako želi uživati u plodovima svog rada, kao i sjajnom životu koji je izgradila s Michaelom Douglasom.

'Život mi je stalna sreća jer imam dvoje prekrasne djece i zdravog, sretnog muža. Sve je dobro i neću biti skromna u vezi toga', rekla je Catherine Zeta-Jones, te dodala kako sad želi malo slaviti svoj uspjeh.