VAŽAN DAN

Supružnici Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas imaju poseban razlog za slavlje

28.05.2018 u 13:19

Bionic
Reading

Holivudski bračni par Catherine Zeta Jones i Michael Douglas ponosni su roditelji dvoje tinejdžera, a ovih su dana imali jedan poseban razlog za slavlje

Tijekom 18-godišnjeg braka, glumački par Cahterine Zeta Jones i Michael Douglas dobili su dvoje djece, 15-godišnju kćer Carys te dvije godine starijeg sina Dylana. Protekla nedjelja je za njih bila posebno radosna jer su svjedočili maturalnoj zabavi svog prvorođenog sina, koji će uskoro maturirati i upisati fakultet.

'Maturalna zabava! Naš ponos. Matura je iza ugla, kao i fakultet. Volimo te Dylan!', napisala je ispod zajedničke fotografije s voljenim suprugom i sinom 48-godišnja glumica.

Prije samog odlaska na zabavu, Catherine je i kod kuće priredila mali prijem za ovaj važan dan. Uredila je kuću i dekorirala je uz mnogo cvijeća, zbog čega se našalila kako može biti cvjećarka za vjenčanja.

17-godišnji maturant nosio je svečano odijelo, dok su njegovi poznati roditelji također uskočili u elegantne stajlinge. Crnokosa filmska diva odjenula je ružičastu haljinu na jedno rame, a njezin 73-godišnji suprug svijetlo odijelo krem boje.

As time goes by! Outside our cottage in Canada. 💕💕

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Zeta- Jones je inače i ranije pričala o svojoj djeci i tome kako prebrzo odrastaju.

'Ove godine su iznimno bitne za sve nas, nikada nećemo moći vratiti vrijeme. Obožavam svoje dvoje tinejdžera i uvijek kvalitetno i zabavno provodimo zajedničko vrijeme. Također vrlo sam zadovoljna u kojem smjeru idu kako odrastaju', objasnila je glumica koja iz prijašnjeg braka već ima jednu odraslu kćer Luau, dok Michael ima sina s bivšom suprugom.

  • +25
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia