ČESTITKA ZA 30. ROĐENDAN

Dvije godine nakon preljubničkog skandala, Khloe Kardashian napokon potvrdila da je opet s Tristanom Thompsonom

14.03.2021 u 11:51

Bionic
Reading

Khloe Kardashian je u subotu na društvenim mrežama čestitala 30. rođendan Tristanu Thompsonu i napokon javno potvrdila da su opet zajedno

Glasine koje kruže već gotovo godinu dana, 36-godišnja zvijezda realytija 'Keeping Up With Kardashians' potvrdila je objavom na Instagramu. Khloe je podijelila fotografije na kojoj su košarkaš i ona zajedno sa svojom dvogodišnjom kći True, a u popratnoj čestitci povodom 30. rođendana nije krila ljubav prema svom partneru.

Svoju čestitku Khloe započinje lamentiranjem o tome kako oni protiv koji se sve urotilo da ih razdvoji iz svega izađu još jači.

'Hvala ti što si mi pokazao sve što si obećao. Zahvalna sam za oca kakav jesi i najboljeg prijatelja kojeg imam u tebi. Zahvalna sam što s tobom ne moram učiniti apsolutno ništa i osjećati se kao da je to sve. Nadam se da danas, kao i svaki drugi dan, znaš koliko te volim. Sretan ti rođendand T.T. i dobrodošao u tridesete', napisala je Khloe svom partneru.

Ponovno zbližavanje para dogodilo se za vrijeme zajedničke karantene, tijekom koje se razbuktao stari plamen strasti pa je u planu navodno i širenje obitelji.

  • +7
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: E! Entertainment / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njihova je veza prvi put prekinuta 2019. godine, kad je odjeknula vijest da je Tristan prevario Khloe ni s kim drugim, nego s Jordyn Woods, najboljom prijateljicom njene sestre Kylie Jenner. Optužbe za nevjeru sportaša nizale su se i ranije.

Svoj blagoslov pomirbi para dala je i Khloeina mama Kris Jenner, koja je objavila zajedničku fotografiju s njima i nahvalila 'nevjerojatnog' košarkaša.

'Sretan rođendan Tristan! Želim ti najčarobniji, nevjerojatandan. Nevjerojatan si sin, brat, tata, prijatelj, partner i tetak svoj djeci i jako te volimo', napisala je slavljeniku Kris Jenner.