U KRUGU OBITELJI

Dva tjedna nakon stravične nesreće Kobe i Gigi Bryant na intimnoj su ceremoniji ispraćeni na vječni počinak

12.02.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Od helikopterske nesreće, u kojoj je život izgubilo devet osoba, među kojima i legendarni košarkaš i njegova 13-godišnja kći, prošlo je dva tjedna, a nakon što je istraga okončana obitelj je napokon dobila dopuštenje da sahrani Kobea Bryanta i njegovu Giannu

Nakon dva tjedna iščekivanja tijela Kobea i Gianne Bryant napokon su sahranjena. Kako je otkrio E! News, legenda NBA-ja i njegova 13-godišnja kći na intimnoj su ceremoniji u Los Angelesu ispraćeni na vječni počinak. Samoj sahrani prisustvovala je najuža obitelj te bliski prijatelji, dok će za sve poklonike djela Kobea Bryanta, ali i njegove kćeri, biti održana javna komemoracija.

  • +7
Kobe Bryant i Gianna Maria Onore Izvor: Profimedia / Autor: Orlando Sentinel/TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ona će se održati 24. veljače u Staples Centru u Los Angelesu i ondje će najveći obožavatelji još jednom imati priliku odati počast svom idolu.

Razlog za odabir 24. veljače je i taj što je Gianna na dresu nosila broj 2, dok je na kraju svoje karijere Kobe Bryant nosio broj 24. Brojka 20, iz 2020. godine, označava 20 njegovih godina provedenih kao člana LA Lakersa, ali i koliko ih je proveo sa svojom voljenom suprugom Vanessom.