OPET NASMIJALA FANOVE

Dunja Mazzocco Drvar: 'Frajeru koji kosi u nedjelju u 7:20 pustila bih roj komaraca u spavaću sobu'

12.06.2018 u 12:27

Bionic
Reading

Dobrosusjedski odnosi znaju biti jako bitni za opće zadovoljstvo životom, a to najbolje znaju ljudi sa 'susjedima iz pakla'. Takvi susjedi mogu zagorčati život na tisuću malih načina, a jedan od njih je košenje trave u nezgodno vrijeme. To je na svojoj koži osjetila i naša poznata meteorologinja. Evo kako je reagirala

'Ja sam inače jako miroljubiva, ali frajeru koji kosi u nedjelju u 7:20 bih pustila roj komaraca u spavaću sobu. I zmija', poručila je na svom Twitter profilu Dunja Mazzocco Drvar. Očekivano je dobila zanimljive komentare svojih pratitelja.

'Ja mislim da nije samo on kriv da si ti (možemo na ti?) naručila popodnevnu temperaturu od +15 c ne bi kosio u 7 nego u 11!', bio je jedan od njih na što mu je RTL-ova meteorologinja, u svom stilu, odgovorila: 'Moram složit neku opaku sušu za iduće proljeće/ljeto!' Sve u svemu, omiljeno televizijsko lice ponovo je svojim statusom zabavilaone koji je vjerno prate.

Dunja Mazzocco Drvar godinama slovi za jednu od najboljih prognostičarki, a to je dokazala i prošlog ljeta kada je još u svibnju 'u dlaku' točno predvidjela ljetnu vremensku prognozu. Ove godine pak će se, kaže, dijelovi Hrvatske, posebno istok i jug, naći na trasi povremenih oluja koje će prekidati dulje periode suše.

'Dana s kišom bit će manje od prosjeka, no količinski kiše neće baš svuda tako nasušno faliti. Ako promatramo pojedinačne mjesece, najsušniji će u cijeloj zemlji biti srpanj, a dulji toplinski valovi očekuju se u prvom dijelu kolovoza', najavila je.

  • +10
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX