GODI JOJ MAJČINSTVO

Dugo je nismo vidjeli: Helena Minić Matanić se aktivirala na društvenim mrežama

02.09.2018 u 10:06

Bionic
Reading

Pulska glumica i supruga redatelja Dalibora Matanića rijeđe se pokazuje na javnim događajima nego njezine kolegice. Vrlo rijetko je prisutna i na društvenim mrežama poput većine njih pa svaka nova objava Helene Minić Matanić razveseli njezine pratitelje

U svojim rijetkim pojavljivanjima na javnim događanjima Helena Minić Matanić mami poglede prisutnih neodoljivim modnim kombinacijama. Za povratak na Instagram na kojem je aktivna od listopada 2017., domaća glumica je odabrala prugastu trendi haljinu za koju sigurno možemo reći kako nije za svakoga. Ipak, lijepoj glumici je pristaje kao da je napravljena baš za nju. Iskombinirala ju je s ljetnim slamnatim šeširićem, sunčanim naočalama i nezaobilaznim crvenim ružem.

Od svih uloga, ona majke najdraža joj je od svih koje je igrala. Zbog 3-godišnje Lole i 1-godišnjeg Maksa, početkom godine Heleni Minić Matanić napravila je poslovnu prekretnicu koja je snažno odjeknula u medijima. Nakon devet godina napustila je Istarsko narodno kazalište. To joj je kazalište donijelo i sretne trenutke. Naime, radeći predstavu 'Thelma i Louise', za koju je dobila i nagradu Hrvatskoga glumišta za najbolju žensku ulogu, dogodila joj se i ljubav s današnjim suprugom Daliborom Matanićem koji je tu predstavu režirao. Oboje su u to vrijeme izašli iz višegodišnjih veza.

  • +22
Helena Minić Matanić za novu kolekciju Marka M Vintage Glamour Pounje Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić