tatina mezimica

Zbog nje poznati filmski redatelj ne skida osmijeh s lica

13.05.2017 u 11:44

Bionic
Reading

Dalibor Matanić nikada nije krio koliko mu je rođenje kćeri Lole promijenilo život. Sunčan dan u Puli redatelj je iskoristio za šetnju s kćeri, dok njegova supruga, glumica Helena Minić Matanić, odbrojava dane do rođenja njihova drugog djeteta

Sunčani dan filmski redatelj Dalibor Matanić iskoristio je da svojom mezimicom, kćerkom Lolom, koja će u kolovozu proslaviti drugi rođendan, prošeće po Puli.

Dalibor Matanić s kćeri Lolom Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

Još samo kratko sva je pažnja usmjerena na malenu princezu, budući da Dalibor Matanić i njegova supruga, glumica Helena Minić Matanić, za nepunih mjesec dana iščekuju svoje drugo dijete.

'Između Lole i bebe bit će mala razlika u godinama i mislim da će biti veselo. Lola je jako energična i zapravo ne spavamo otkako se rodila', rekla je početkom ožujka za tportal Helena Minić Matanić te dodala: 'Lola me dobro pripremila na sve. Imam standardne mučnine, baš kao i s Lolom. Ma zapravo mi je cijela trudnoća identična i već znam u kojem sam tjednu i što iduće mogu očekivati. Sva sreća, nije ništa strašno, samo mučnine i povraćanja. S Lolom sam gotovo do poroda to prolazila.'

Za svoju djevojčicu ime su brzo odabrali jer im je, kako je rekla glumica, žensko ime bilo lako smisliti. Ovoga puta stiže sin, a koje su ime smislili, doznat će se uskoro.