GLUMAČKA ELITA

Tko je sve bio na predstavljanju 24. Sarajevo Film Festivala

29.05.2018 u 11:28

Bionic
Reading

Brojna poznata lica s domaće glumačke scene okupila su se na svečanom predstavljanju 24. Sarajevo Film Festivala koje se već tradicionalno održava sredinom kolovoza

Dva mjeseca uoči još jednog Sarajevo Film Festivala, u Zagrebu je održano predstavljanje programa koji posjetitelje očekuje od 10. do 17. kolovoza.

Kao i uvijek ovo je događanje privuklo brojne akademske glumce, scenariste, redatelje i ostale umjetnike iz filmskog svijeta. Dotjerane i elegantne stigle su između ostalog glumice Ana Vučak Veljača, Nina Violić i Ivana Roščić, Daria Lorenci Flatz, Hrvoje Hribar, Goran Bogdan, redatelj Dalibor Matanić koji je došao u društvu supruge Helene Minić Matanić i kćerkice Lole, Lana Gojak, voditeljica Danijela Trbović, glumac i voditelj Tarik Filipović ali i brojni drugi.

  • +45
Predstavljanje 24. Sarajevo Film Festivala Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHN PAVLISH

Istaknula se i trudna glumica Jelena Perčin koja je nedavno stala pred oltar s glumcem Momčilom Otaševićem s kojim u kolovozu očekuje prinovu.

Publika 24. Sarajevo Film Festivala će u okviru programa Open Air imati priliku pogledati Farhadijev najnoviji film 'Everybody knows' s Penélope Cruz i Javierom Bardemom u glavnim ulogama, koji je svečano otvorio ovogodišnji, 71. Cannes Film Festival.

Osim toga ovom su prilikom predstavljene i dvije članice takmičarskog žirija iz Hrvatske, a riječ je o glumici Juditi Franković i scenaristici i redateljici Antoneti Alamat Kusijanović dok je ovogodišnji predsjednik žirija, dvostruki dobitnik Oscara Asghar Farhadi, iranski redatelj i scenarist.