SA SUPRUGOM I DJECOM

Dugo ih nismo vidjeli zajedno: Darijo Srna otkrio gdje trenutno uživa sa svojom obitelji

04.06.2021 u 12:05

Bionic
Reading

Zajedničkom fotografijom, na kojoj pozira sa suprugom Mirelom i djecom, kćerkom Kasiom i sinom Karlom, bivši nogometaš Darijo Srna pohvalio se obiteljskim odmorom kojeg ova obitelj provodi u Portugalu

'Baterije se pune s obitelji prije početka nove sezone. Hvala Portugal!' Napisao je to ispod posljednje objavljene fotografije na Instagramu nekadašnji nogometaš i bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, danas sportski direktor u ukrajinskom Šahtaru, Darijo Srna.

Na fotografiji je sretna i nasmijana četveročlana obitelj - Darijo Srna, njegova supruga Mirela Forić Srna te njihovo dvoje djece, starija kći Kasia i sin Karlo, a za tu objavu Srne su dobile mnoštvo komplimenata.

Inače, većinu godine Srna provodi u Ukrajini, gdje radi kao sportski direktor, dok njegova supruga, kako je vidljivo po njezinim objavama na Instagramu, svoj poslovni put gradi u Londonu.

A osim obitelji Srna čini se da je s njima u Portugalu i obitelj Kovačić ili barem Izabel Kovačić, koja je inače bliska prijateljica s Mirelom Forić i koja se pohvalila fotografijama, a nije poznato jesu li joj se na putu pridružili sinčić Ivan i suprug Mateo.

  • +2
Mirela Forić Srna Izvor: Profimedia / Autor: Dvora / Shutterstock Editorial / Profimedia