pukla ljubav?

Andrea Šušnjara više nema dečka: S društvenih mreža obrisala je sve zajedničke fotografije

04.06.2021 u 08:56

Bionic
Reading

Andrea Šušnjara navodno je prekinula dugogodišnju vezu sa elektrotehničarem Markom Juričićem. Prvo je 2018. izjavila da je zaljubljna pa ga je skrivala kao zmija noge, a onda je popustila i podigla veo tajne te svijetu 2019. godine obznanila da joj je srce osvojio sedam godina mlađi Splićanin. Padale su fotografije na Instagramu, ljubav je cvjetala, no čini se da više nisu zajedno

'Prvi glas' grupe Magazin obrisala je zajedničke idilične fotografije s Markom Juričićem i njihovog prošlogodišnjeg ljetovanja u Dugom Ratu, javlja Slobodna Dalmacija, što mnogi tumače kao kraj ljubavi između Andreje Šušnjare i elektrotehničara.

Podsjetimo, sa sedam godina mlađim dečkom u javnosti prvi put pojavila u lipnju prije dvije godine na CMC festivalu u Vodicama. Otkako je javnost doznala za njihovu vezu više puta je izjavila da joj je on najveći oslonac.

'Marko ne voli da ga spominjem uopće u medijima. Ne voli se slikati, nije taj tip, ali mislim da uči uz mene', izjavila je prošle godine za InMagazin. U to vrijeme je pričala da je sretna te da razmišlja o braku i majčinstvu, ali da joj se ne žuri. U travnju je dobrano je zbunila prijatelje na društvenim mrežama objavivši sliku Chrisa Hemswortha uz koju je napisala da je on njezin idealan muškarac. Već tada su krenula nagađanja o raskidu veze s Markom.

Prije Marka bila je u vezi s Domagojem Beškerom s kojim se rastala krajem rujna 2016. godine. S njim je čak i započela zajednički život. Jedan od razloga raskida bile su njihove karijere jer je i Domagoj imao velikih ambicija poslije diplome na Pravnom fakultetu. Pjevačica je svojedobno otkrila je i da joj se muškarci boje prići.