'SOMETHING BEAUTIFUL'

Duffy objavila novu pjesmu s kojom se želi na velika vrata vratiti na glazbenu scenu

20.03.2020 u 09:46

Bionic
Reading

Prije gotovo mjesec dana pop pjevačica, čijeg se hita 'Mercy' svi još rado sjećaju, šokirala je javnost objavom na Instagramu kako je bila žrtvom silovanja, zbog čega je toliko dugo i izbivala s javne scene. Objavu je u međuvremenu izbrisala, dogovorene intervjue otkazala i izdala novu pjesmu s kojom se želi na velika vrata vratiti na glazbenu scenu

Javnost još uvijek s nevjericom priča o nevjerojatnoj objavi pop pjevačice Duffy, koja je prije gotovo mjesec dana sve šokirala na Instagramu otkrivši da je bila danima zatočena kao i da ju je nepoznata osoba drogirala i silovala. Sada se, kako je napisala, oporavila, stoga je i odlučila javno iznijeti svoje traumatično iskustvo.

Tu objavu u međuvremenu je izbrisala, a otkazala je i intervju s Jo Whiley za BBC Radio 2, kojoj je obećala dati ekskluzivu. Umjesto toga objavila je novu pjesmu pod nazivom 'Something Beautiful', za koju se nada da će joj otvoriti davno zatvorena vrata glazbene scene.

'Bok Jo Whiley. Nadam se da si dobro, htjela sam ti ovo poslati da pustiš na radiju ako želiš. Vjerojatno si pročitala moju objavu prije nekoliko tjedana, osjećam se slobodnije. Doista sam željela dati intervju, no teže je nego što sam mislila', napisala je Duffy i dodala kako njezina diskografska kuća Universal Music nije imala pojma da ona snima novu pjesmu, jednostavno je željela dati ljudima da nešto slušaju dok su u samoizolaciji.

Duffy - Something Beautiful Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
  • +2
Duffy Izvor: Profimedia / Autor: PECK / DCM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia