OSTALA BEZ RIJEČI

Dua Lipa otkrila da je od obožavatelja Taylor Swift dobila prijetnje smrću

27.02.2018 u 10:36

Bionic
Reading

U kratkoj karijeri mlade pjevačice Due Lipe dogodile su se već brojne velike stvari, a da slava ima i onu drugu stranu medalje Dua je podsjetila u intervju danom za časopis Rolling Stone

Čak i naizgled beznačajne sitnice u oku javnosti mogu imati veliki značaj, a Dua je to osjetila na vlastitoj koži krajem prošle godine kada su joj obožavatelji Taylor Swift zaželjeli smrt, jer je pokazala veću naklonost prema Kanyeju Westu.

Odnos Due s obožavateljima Taylor Swift počeo je idilično, kada je objavila na svom Instagramu fotografiju s tonske probe i susreta s obožavateljima na jednom koncertu u Njemačkoj u listopadu prošle godine.

Na njoj se Dua pojavila u posuđenoj majici 'Taylor Swift - Speak Now' i stekla naklonost brojnih Taylorinih obožavatelja. Odgovorila joj je direktno i sama Taylor porukom da 'vrišti od veselja'.

Idila nije dugo trajala jer je samo mjesec dana kasnije netko iskopao Duin videointervju iz 2016. u kojem odgovarajući na brzopotezna pitanja mlada pjevačica između Taylor Swift i Kanyeja Westa bez imalo razmišljanja odabire Westa.

Uslijedio je izljev mržnje Taylorinih obožavatelja, Instagram su joj tri dana zasipali emotikonima zmija, a neki su otišli čak toliko daleko da su joj poželjeli da umre. Dua na to, kaže, nije rekla doslovno ništa, ali je progovorila u intervju danom nedavno u Rolling Stoneu.

'Nisam razmišljao o njihovom sukobu, nego o njihovoj glazbi. Taylor je nevjerojatna, ali ja toliko obožavam hip-hop da bih Kanyeja odabrala prije svakoga', komentirala je Dua svoj izbor.

  • +17
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.