dua lipa i callum turner

Oduševila je spektakularnom haljinom, ali druga haljina njezinog dečka je oborila s nogu

19.02.2024 u 11:34

  • +5

Dua Lipa

Izvor: Profimedia / Autor: LOREDANA SANGIULIANO / AFP / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Dua Lipa svakako zna kako ostaviti snažan dojam na crvenom tepihu. Slavna pjevačica prošetala je crvenim tepihom dodjele filmskih nagrada BAFTA 2024. u crvenoj haljini duljine do poda i kreirala spektakularni trenutak za sve okupljene

Pjevačica pjesme 'Levitating' izgledala je spektakularno u dugoj, istaknuto crvenoj haljini s pripadajućim prozračnim crvenim ogrtačem koji se činio dugim kilometrima. Haljina s naborima oko ovratnika pokazivala je Lipine minimalne tetovaže na rukama, a lagano istaknuti struk sjajno je išao uz slobodan i lepršav kroj haljine.

Pjevačica je izgled upotpunila s minimalnom šminkom koja se savršeno spojila ne samo sa haljinom već i poluprozirnim ogrtačem već i sa njezinom ljubičasto-crvenom kosom koja je bila vatreni dodatak stajlingu.

Uvijek u trendu, Dua Lipa je ovim upečatljivim izgledom nastavila trend potpuno crvenih stajlinga tijekom sezone dodjele nagrada 2024. Naime, iako su srebrni stajlinzi poprilično zastupljeni ove godine, brojne pripadnice A-liste ne odustaje od crvene boja, koja je proglašena jednom od najtrendi nijansi, a posebno je bila zastupljena tijekom dodjele ovogodišnjih Emmyja.

Tako se Suki Waterhouse priklonila ovom trendu u crvenoj Valentino haljini s izrezima sa strane koji su istaknuli njezin trudnički trbuščić. Nagrađivana zvijezda serije 'Naslijeđe' Sarah Snook također se priklonila trendu s voluminoznim kompletom Vivienne Westwood koji je svakako odao počast glamuru starog Hollywooda.

prestižna nagrada

Večer glamura i blještavila: Pogledajte haljine s dodjele nagrada Emmy

Pogledaj galeriju

A crvenu je nosila i Sydney Sweeney povodom dodjele nagrada People's Choice u Los Angelesu i baš sve okupljene ostavila bez riječi.

Ove godine Dua Lipa i njezin novi dečko Callum Turner nisu uspjeli debitirati na crvenom tepihu jer su odvojeno na dodjelu BAFTA nagrada, no par se ujedinio kasnije na afterpartyju, a 28-godišnja pjevačica za tu prigodu se i presvukla. Spektakularnu crvenu haljinu zamijenila je prigušenijim ali ništa manje izazovnim stajlingom, haljinom od crne čipke s ultra tankim naramenicama. A Callum nije skidao pogled s nje.

  • +4
Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: CRASH / ZUMA PRESS / AFF-USA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA