OJANI NOA

Prvi suprug Jennifer Lopez tvrdi da je njezin četvrti brak osuđen na propast: 'Kada smo prve bračne noći legli u krevet, rekla mi je da ćemo zauvijek biti zajedno'

31.07.2022 u 22:31

Bionic
Reading

Kubanski glumac Ojani Noa svijetu je najpoznatiji kao prvi suprug Jennifer Lopez, a upravo iz tog razloga smatra da baš on ima pravo govoriti o ljubavnom životu latino dive i njezinim brakovima

Ako netko zna kako je biti u braku s Jennifer Lopez, onda je to njezin prvi suprug Ojani Noa. Kubanski glumac odlučio je ponovno iskoristiti svojih pet minuta slave pa je za američke medije progovorio o bivšoj supruzi, jasno davši svima do znanja da je njezin brak s Benom Affleckom osuđen na propast.

Ojani Noa, koji je prije negoli je postao glumac radio kao konobar, otkrio je zašto je takvog mišljenja: 'Želim njoj i Benu svu sreću u braku, ali siguran sam da on neće potrajati. Jen obožava biti zaljubljena, no do sada je bila zaručena već šest puta. Ben joj je suprug broj četiri. Ja sam bio suprug broj jedan i rekla mi je da sam ljubav njezinog života. Kada smo prve bračne noći legli u krevet, rekla mi je da ćemo zauvijek biti zajedno.'

Par se upoznao 1996. u Miamiju, kada je on radio kao konobar u restoranu Glorije Estefan, a već nakon nekoliko mjeseci veze, 22. veljače 1997., stupili su u brak.

Ojani Noa i Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Jennifer Lopez i Ojani razveli su se 1998. godine, no ostali su u prijateljskim odnosima, a razlog da je upravo sada odlučio progovoriti o njihovom braku krije se u tome što mu je, kaže, dosadilo da ga mediji etiketiraju kao siromašnog konobara kojeg je latino diva odbacila nakon godinu dana braka.

'Puno puta sam se osjećao kao Pepeljuga. Zaljubili smo se kad je ona već bila poznata, ali je tijekom našeg braka postala megazvijezda. Godinama mi je bilo teško pričati o tome i samo sam želio nastaviti sa svojim životom. No sada kada se udala za Bena, koji je dobar tip, ti osjećaji se se naglo vratili. Puno toga se pisalo posljednjih nekoliko tjedana o Jen i meni i većina toga nije istina. Želim da ljudi znaju pravu priču', rekao je za Daily Mail.

Zanimljivo je kako je Ojani već pokušao zaraditi na priči o svom braku s Lopez, planirajući objaviti memoare, no latino diva spriječila ga je sudskim putem.