ŽIVE ŽIVOT

Ovo su slavne dame koje dokazuju da prava zabava počinje tek ulaskom u 50-e

11.08.2022 u 06:48

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana učestalo gledamo slavne 50-godišnjakinje kako se ludo provode ovoga ljeta. Kao da su otpustile sve svoje kočnice i napokon odlučile samo uživati u život bez ikakvih opravdavanja. Godine iskustva donijele su im mudrost, zrelost ali i dozu otkačenosti

Iako nikada nisu bili jedan od uniformiranih parova, Carla Bruni i bivši francuski predsjednik Nicola Sarkozy u vrijeme njegove političke karijere pazili su na svoje ponašanje i poruke koje šalju u svijet. No sada kada je to razdoblje daleko iza njih napokon su se prepustili strastima i to bez obzira ima li oko njih neželjenih pogleda. Prije nekoliko su dana snimljeni na španjolskom otoku Formanteri, a na brodu su nesmetano izmjenjivali nježnosti. Javnost je brzo prigrlila ovako opušteno ponašanje nekadašnjeg predsjednika, a posebno hvale 54- godišnja Carla Bruni.

Nekadašnja manekenka i majka dvoje djece simbol je žene koja zna kako starjeti. Puna duha, vedra, bezbrižna, a istovremeno drži do sebe. Izgleda senzacionalno, a ponajviše jer zrači gdje god se pojavila. Njezine godine samo joj idu u prilog, a ona itekako zna uživati u poglavlju života koje je predodređeno samo njoj.

  • +7
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nešto slično doživljavamo u posljednje vrijeme od glumice Sharon Stone, koja je posebno iznenadila svojom fotografijom u toplesu. Ova 64-godišnja holivudska senzacija koja je svijet osvojila ulogom u filmu 'Sirove strasti' sada je svima pokazala da proživljava svoju novu mladost. Ova atraktivna plavuša bez problema je pokazala svoje golišavo tijelo pred milijunima na društvenim mrežama, a time ujedno dala vjetar u leđa svim vršnjakinjama da izađu iz komfor zone.

Osim toga tu je i bivši supermodel Cindy Crawford koja u 57. izgleda sjajno. Iako je kroz mladost palila i žarila na pistama, Cindy danas uživa u plodovima svoga rad i ne krije koliko joj je dobro. Trenutno odmara u svojoj vikendici u Kanadi, a tamo je nastala jedna od njezinih famoznih fotografija u bikiniju koja je oduševila. Crawford je jedna od rijetkih koja je odlučila dostojanstveno starjeti, a istovremeno dobro brine o svom izgledu. Drži do sebe, ne propušta treninge, a tome duguje istrenirano tijelo kojim i na pragu 60-ih može pokoriti modne piste.

Jedna od žena koja itekako zna uživati u životu je Jennifer Lopez. Latino diva ni u 50-ima nema mira već živi punim plućima. Nedavno se udala za svoju ljubav iz mladosti, glumca Bena Afflecka, radi punom parom, a isto tako zna si dati oduška i odmoriti. Njezin moto je da život počinje tek u 40-ima, a ona nam svojim primjerom to stvarno dokazuje.

  • +4
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia

Britanska predstavnica ove kategorije zasigurno je Elizabeth Hurely, koja sa svojih 57 godina svoju ulogu veleposlanice za vlastitu liniju odjeće za ljetovanja – koju je osnovala 2005., shvaća vrlo ozbiljno. Liz zna s čime raspolaže, zna da joj gotovo da nema ravne i ne srami se to pokazati. Iako joj se približava šesto desetljeće, ona ne namjerava stati. Svojim životom, iskustvom ali i ispunjenim danima svakako je inspiracija svima koji upadnu u rutinu dosadne mirovine.

Možda žive u svijetu koji je tradicionalno na tron stavlja mlade, ove sredovječne dame znaju da su je život tek pred njima, oni su u veličanstvenoj novoj fazi slobode. Dok su njihovi mlađi kolege zauzeti izgradnjom karijera, rješavanjem tjeskobe u vezi ili podizanjem mladih obitelji, oni se nakon što su osvojili svoje industrije i pomogli svojoj djeci da izrastu u divne mlade ljude, napokon mogu opustiti.