MNOGI IZNENAĐENI

Jedan krivi potez i duboki prorez sve su otkrili: Iako je ponosna na obline, Jennifer Lopez figuru ipak uljepšava steznikom

04.08.2022 u 11:52

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica trenutno je na Capriju gdje odrađuje snimanje za jedan modni brend, a tom prigodom Jennifer Lopez uskočila je u nekoliko sjajnih kreacija. Ipak, pažnju je ukrao detalj kojem se obožavatelji nisu nadali

Senzacionalne fotografije Jennifer Lopez u kupaćem kostimu u kojem pozira na ležaljci jednog luksuznog hotela na talijanskom Capriju, obišle su svijet brzinom munje. Njezino tijelo sve je oduševilo, a pogotovo obline kojima se rado hvali još od početka svoje karijere.

Čak je i u svom nedavnom dokumentarcu na Netflixu objasnila koliko joj se teško bilo probiti u 90-ima kada su u glazbenoj i filmskoj industriji vladali drugačiji standardi ljepote. Prednost su imale visoke i mršave plavuše.

Možda baš zbog svog ustrajanja da joj urođene obline dobro stoje, Lopez je prikupila veliku bazu obožavatelja. Plesom i redovitim fitnessom ova 53-godišnjakinja ostaje u top formi, a njezin izgled redovito svi hvale.

No, izgleda da ponekad nesigurnost osjeća i sama Jennifer, a sve je otkrio jedan detalj na zadnjem modnom snimanju.

Nakon fotografija u kupaćem kostimu, red je došao na photoshooting na brodu u crnoj pripijenoj haljini s prorezom. I ona je na latino divi izgledala fenomenalno, ali jedan krivi pokret otkrio je da se ispod krije dobar steznik.

Jennifer se uvukla u steznik kako bi njezina linija u haljini izgledala besprijekorno, a kako bi on stisnuo moguće nedostatke u dijelu trbuha i bedara.

Steznici među zvijezdama nisu ništa novo. Redovito ih ispod svojih kreacija ima Kim Kardashian te ostatak njezine obitelji.