SVADBENA ZVONA

Doznali smo najvažnije detalje o vjenčanju Emila Tedeschija i kćeri jednog od najbogatijih Hrvata

25.01.2019 u 11:40

Bionic
Reading

Potkraj studenog tportal je doznao da sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe Emil Tedeschi mlađi ljubi samozatajnu Niku Perenčević. Veliku ljubav potvrdio je sam nasljednik, a par sada planira i glamurozno vjenčanje

Srce 23-godišnjeg Emila Tedeschija mlađeg osvojila je, kako je sam potvrdio za tportal, jedna od najbogatijih Hrvatica, atraktivna 40-godišnja Nika Perenčević. Svoju ljubav sada, kako neslužbeno doznajemo, planiraju okruniti i brakom.

Tportal je kontaktirao s Tedeschijem mlađim povodom ove sretne vijesti, no on nije želio komentirati navode. 'Nemam komentara i to je sve što imam reći', kratko i jasno je poručio.

Kako tportal doznaje iz nekoliko pouzdanih izvora, vjenčanje bi se trebalo održati krajem ožujka na otoku Lošinju, a da će slavlje biti glamurozno, potvrđuje popis izvođača koji će navodno zabavljati goste i mladence.

Među istaknutima su navodno popularni glazbenik Gibonni te cijenjeni violončelisti 2Cellos, dok će na koktel partyju koji se održava dan ranije nastupiti glazbenik Tony Cetinski, koji je prošle godine pjevao na vjenčanju Franke Batelić i Vedrana Ćorluke.

Inače, Nika iza sebe ima brak i troje djece, a Emil je bio u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

LJUBAV O KOJOJ SVI BRUJE

Djevojka Emila Tedeschija snimljena prvi put na društvenom događanju u metropoli, evo kako izgleda fatalna Nika

Pogledaj galeriju

Nikin otac Mihajlo Perenčević tajanstveni je hrvatski poduzetnik. Vlastiti biznis razgranao je iz Rusije, preko Londona, pa sve do Los Angelesa, a mama Sonja Perenčević posjeduje restorane, među ostalim, kultni restoran Dan Tana’s smješten u zapadnom Hollywoodu. Ondje su redovito dolazili Clint Eastwood, Kim Kardashian, Larry King, Benicio del Toro, Quentin Tarantino, George Clooney te Paris Hilton.