SVE ĆE TUŽITI

Dosta im je: Gerard Pique i Clara Chia Marti na sudu

09.06.2023 u 13:42

Bionic
Reading

Nakon što im je dosadilo da ih španjolski mediji proganjaju, nogometaš Gerard Pique i njegova djevojka Clara Chia odlučili su tužiti fotografa Jordija Martina, a sada su snimljeni i na ulasku u sudnicu

Držeći se čvrsto za ruke, Gerard Pique i Clara Chia Marti viđeni su kako ulaze na sud kako bi svjedočili protiv fotografa Jordija Martina. Od suca su zatražili zabranu prilaska ovog fotografa koji je slavni par proganjao preko svake mjere, zbog čega su se i odlučili na ovakav potez.

Naravno da njihov dolazak na sud nije mogao proći nezamijećeno, pa su ih prije, ali i nakon davanja iskaza dočekali brojni španjolski mediji koji su ih fotografirali, ali i koji su pokušali dobiti koju izjavu.

Za suđenje je Pique odabrao plavu polo majicu i svijetlosive hlače, dok je Clara Chia Marti odabrala traperice i bijelu košulju na kojoj je zakopčala tek par gumba.

Gerard Pique i Clara Chia Marti Izvor: Profimedia / Autor: Jordi Martin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oboje su složno, držeći se za ruke, nijemo prošli pored okupljenih novinara, ne želeći ništa komentirati.

Prema glasinama, koje su se pojavile na španjolskoj kolumni Vanitatis, problemi Piquea i Clare s paparazzo fotografom Jordijem Martinom počeli su nakon što ih je on prvi puta snimio. Par tvrdi kako su se osjećali progonjeno, zbog čega su zatražili zabranu prilaska Martinu, koji im ne smije prići na manje od 3000 metara.

Par tvrdi da im je uznemiravanje zakompliciralo živote zbog čega se osjećaju nesigurno i tjeskobno. Martin je pak s druge strane pred sudom ustvrdio kako ga Pique 'ne može smisliti' jer je u boljim odnosima sa njegovom bivšom životnom partnericom Shakirom.