nema više živaca

Nikad bezobrazniji Pique: Odbrusio i Shakiri i njezinim fanovima

04.04.2023 u 10:54

Bionic
Reading

Iako dosad nije komentirao prekid veze i cijelu situaciju sa Shakirom, Pique je ipak odlučio otvoriti dušu i reći pogađaju li ga komentari koje čita o sebi na društvenim mrežama. Otkrio je kako održava mentalno zdravlje, ali i poručio što misli o onima koji pišu negativno o njemu

Kada je izašla cijela drama u kojoj su glavni akteri pjevačica Shakira i nogometna zvijezda Gerard Pique, svijet se mogao zavaliti u svoje naslonjače i uživati u satima i danima predstave koju su ovi bivši supružnici pripremili. Pjevačica je u stihovima svoje pjesme otkrila da je saznala za suprugovu prevaru te je povrijeđenog ega krenula u svojevrsni rat protiv oca svojih sinova.

Četiri su pjesme koje je Shakira objavila nakon prekida s nogometašem Barcelone, a u čijim tekstovima ima izravnih aluzija na bivšeg partnera, njegovu novu djevojku i čitavu situaciju. Pjesme su vrlo brzo osvojile svjetske glazbene top ljestvice, a na društvenim mrežama javnost se podijelila u dva klana: Shakirin i Piqueov.

  • +6
Pique i Shakira Izvor: Profimedia / Autor: Ulmer / imago sportfotodienst / Profimedia

Iako je nogometaš dugo šutio o cijeloj drami, morao je stati u obranu svoje nove djevojke Clare Chie te je na Instagramu potvrdio da su zaljubljeni i u sretnoj vezi. Nakon toga je rekao kako su djeca oduvijek njegov prioritet te istaknuo važnost preuzimanja odgovornosti za svoje postupke.

Ipak, nogometna zvijezda otkrila je kako se osjećao i otvorio dušu u nedavnom intervjuu.

'U početku je bilo loše i došlo je do točke kada bih se bacio s litice, da sam dopustio da me stvari potresu', priznao je dodavši da ga je spasio njegov nonšalantan stav.

Uz to, nogometaš se dotaknuo i svoje bivše partnerice, ali i njezine zajednice obožavatelja koji su ga na društvenim mrežama redovito napadali. 'Na primjer, moja bivša je Latinoamerikanka … ne možete zamisliti komentare koje sam dobio na društvenim mrežama od njezinih obožavatelja. Milijuni barbarstva!' rekao je tijekom intervjua, no dodao je kako ga ne zanimaju komentari jer ne poznaje te ljude: 'Ti ljudi nemaju živote i zašto bi me bilo briga? Nikada ih neću upoznati, oni su roboti, znaš?'

Zaključio je izjavom kako održava mentalno zdravlje te rekao kako se takvima mora pokazati da vam nije stalo jer ih to još više ljuti.

  • +2
Montserrat Bernabeu, majka Gerarda Piquea Izvor: Profimedia / Autor: QUIMI / The Photo One / Profimedia