ODMOR U ZADRU

Doris Pinčić spakirala kofere: Zgodna voditeljica uživa u ljetu sa svojom dječicom

19.07.2020 u 18:03

Bionic
Reading

Svaki slobodan trenutak od brojnih poslovnih obveza Doris Pinčić koristi kako bi posjetila rodni kraj i kuću svojih roditelja u Zadru. Zgodna voditeljica sada je spakirala kofere te se s dječicom uputila na odmor koji je svima dobro došao

Kada ne radi i kada je ne gledamo na malim ekranima, Doris Pinčić ljeti se najčešće može vidjeti u rodnom Zadru koji naprosto obožava.

Ljeto bez Zadra za nju je gotovo nezamislivo, pa tako svaki slobodan trenutak koristi kako bi na kratko pobjegla rashladiti se u moru i uživati u blagodatima obiteljskog doma u kojem je odrasla.

Njezina dječica, sin Donat i kćerkica Gita također se uvijek s veseljem pakiraju kada znaju da idu u posjetu baki i djedu u Dalmaciju.

Tako je bilo ovoga petka kada su se Doris i dječica uputili u Zadar, a sunčanu subotu potom su s djedom proveli na njegovoj barci.

Fotografijom koja je razveselila obožavatelje, Pinčić je pokazala kako njezini mališani uživaju na brodu te kako se vesele morskim radostima koje slijede. Morski zrak i plavetnilo godi i našoj voditeljici koja je proteklih mjeseci prošla teži životni period odlučivši se na razvod od dugogodišnjeg supruga Borisa Rogoznice.

Na brodu je poznata 31-godišnjakinja pozirala u mini suknjici koja je najglasila njezinu vitku figuru i duge istrenirane noge.