SPLITSKI FESTIVAL

Ženstveno izdanje: Doris Pinčić zablistala na Prokurativama u asimetričnoj ružičastoj haljini

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 12.07.2020 23:21
  • Objavljeno 12.07.2020 u 23:21
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Finalna večer 60. po redu Splitskog festivala prošla je u znaku mladih autora koji su se predstavili na Prokurativama

Završna večer festivala kao i prethodna održavala se pod strogim epidemiološkim mjerama, no ni globalna pandemija nije utjecala na dobro raspoloženje u publici i na pozornici.

Najizvođeniju prošlogodišnju festivalsku pjesmu, 'Sva blaga ovog svijeta', otpjevali su Mia Dimšić i Marko Tolja, a nakon toga su na pozornicu izašli voditelji Doris Pinčić, Duško Ćurlić i Mirna Maras Batinić.

  • +7
  • +4

Finalna večer 60.Splitskog festivala zabavne glazbe

Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Voditeljica Doris Pinčić nakon što je za kreaciju Elfsa koju je nosila prve večeri dobila samo komplimente, ponovno je blistala ovoga puta u asimetričnoj ružičastoj haljini s plisiranim detaljima. Ženstveni look upotpunila je trendi frizurom i diskretnim make upom.

Na pozornici u Splitu nastupili na finalnoj večeri i mlada glazbenica Adriana, Boris Oštrića i Ribari, Marin Jurić  Čivro, Tenori Dalmacije, Ivo Perkušić, klapa Praska, Filomena...

Svoje su pjesme na 60. jubilarnom izdanju Splitskog festivala između ostalih predstavili i Mladen Grdović, Marko Tolja, Giuliano, Neno Belan sa Zoranom Kačić Čatipović i Tedi Spalato.