ZAJEDNO SU JAČI

Doris Pinčić Rogoznica: 'I muža sam privela u kuhinju'

11.09.2019 u 14:02

Bionic
Reading

Mnogima je već dobro poznata ljubav i strast prema kuhanju naše glumice i voditeljice. Kuhinja je, izjavila je više puta, njezino umjetničko platno, a u njezinom domu svaki je obrok slavlje. U iščekivanju nove sezone kuharskog showa 'Tri, dva, jedan, kuhaj' Doris Pinčić Rogoznica je odlučila pokazati kako kuha njezin životni partner

'Znam kuhati, spremati, čistiti, usisavati - sve što treba. Znam pelene presvlačiti i ništa mi nije problem', nedavno je izjavio Boris Rogoznica, a sada je kulinarske sposobnosti svog supruga, Doris Pinčić Rogoznica odlučila pokazati široj javnosti. To je naravno najprije objavila na društvenim mrežama. Glumica i voditeljica često dijeli fotografije i videa s kulinarskim sadržajem. Svoju kuhinju zove 'kuhinja babe Eve' jer je od svoje bake Eve naučila kako s malo sastojaka napraviti ukusno jelo.

Par uživa u skladnom braku te su ponosni roditelji sina Donata i kćeri Gite. Vjenčali su se prije šest godina u njezinu rodnom Zadru.

'Lijepo nam je, trudimo se jedan drugoga usrećiti, fokusirani smo na obitelj i na djecu. Mislim da nas ta djeca motiviraju da budemo što bolji, da budemo najbolji jedno prema drugome, unutar naša četiri zida nema ničeg lažnog', izjavio je ranije glazbenik za Exkluziv.