SRETNA I ZADOVOLJNA

Doris Pinčić Rogoznica s fanovima podijelila recept za dobru obiteljsku organizaciju

02.09.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Glumica i voditeljica vratila se s duljeg odmora iz Sukošana i Zadra, spremna za velike promjene koje je očekuju ove jeseni. Među ostalim, Doris Pinčić Rogoznica će se sa svojom obitelji useliti u kuću u okolici Zagreba s vrtom i dvorištem, a kad je o poslu riječ, osim angažmana na Narodnom radiju, očekuje je i vođenje nove sezone popularnog RTL-ovog gastro showa 'Tri dva jedan - kuhaj!'. Doris je otkrila neke tajne svoje dobre organizacije

Doris Pinčić Rogoznica je na Instagramu ovaj put podijelila podulji post na temu kako sve stiže, budući da joj često postavljaju to pitanje koje joj, kaže, izlazi na uši jer ga je čula već sto puta, ali i kako planira prehranu za svoju obitelj.

'Odgovor je, kao i pitanje, svaki put isti - uz dobru organizaciju. Evo recimo, za tjedan koji stiže već znamo bit će paklen. Neki se vraćaju u vrtić, neki kod tete čuvalice, nekima se rasporedi intenziviraju. U svakom slučaju da bismo za sve to imali snage treba nam dobra, kvalitetna i organizirana prehrana. Istina je da preko tjedna imamo jako malo vremena za pripremu obroka pa onda nedjeljom ili subotom tome posvetim dva do tri sata maksimalno. I olakšam si život poprilično', poručila je voditeljica uz fotografije svoje djece, kćeri Gite i petipolgodišnjeg sina Donata.

U nastavku objave otkrila je da su svi skupa bili na tržnici i napravili zalihu voća za sljedećih nekoliko dana te se pohvalila sa svojim kulinarskim delicijama - biskvitom sa šljivama, pitom od sira i tikvica, purećim bolonjezom.

View this post on Instagram

"Kako ti to sve stizes?" -pitanje koje mi stvarno izlazi na usi jer sam ga cula vec sto puta. 😅 Odgovor je, kao i pitanje, svaki put isti-uz dobru organizaciju 😉 Evo recimo, tjedan koji stize vec znamo bit ce paklen. Neki se vracaju u vrtic, neki kod tete cuvalice, nekima se rasporedi intenziviraju..u svakom slucaju da bi za sve to imali snage treba nam dobra, kvalitetna i organizirana prehrana. Istina je da preko tjedna imamo jako malo vremena za pripremu obroka pa onda nedjeljom ili subotom tome posvetim dva do tri sata max. I olaksam si zivot poprilicno. 😉 Danas smo svi skupa bili na trznici i napravili zalihu voca za sljedecih par dana, vecinu sam narezala i poslozila po posudama tako da je djeci lako dostupno i u svakom trenu spremno za medjuobrok ili poslasticu. Biskvit sa sljivama i medom sam napravila za otprilike deset minuta i to ce posluziti kao dorucak ili uzina sutra. Pitu od sira i tikvica sam napravila u duploj dozi pa je jedna razmotana, napunjena i nepecena u ledu (za rucak ili veceru jedan dan u ovom tjednu). Ova pecena je za veceras naravno 😉 U pureci bolonjez sam "sakrila" razno povrce kao sto su tikvice, patlidjani, mrkve i posluzit ce nam kao rucak barem dva puta u ovom tjednu-npr.jedan dan s palentom, jedan dan kao musaka ili nesto slicno. Na ovaj nacin smanjujemo odlaske u kupovinu preko tjedna, stres oko pripreme hrane i mogucnost da jedemo gluposti..a i stedimo 😉 Saamo organizacija.. A kako vidite na prvoj i drugoj fotki sva ta priprema nekome posluzi i kao igra 😉 #familytime #Foodlover #kuhinjababeeve

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Doris je više puta isticala koliko uživa u kuhanju, a poznato je i da ima svoj videoblog 'Kuhinja babe Eve'.

'Obožavam kuhati. Strastveni sam gurman a kuhinja je moja umjetničko platno. Trudim se kuhati lokalno, sezonski i ono kao naše babe. Zato svoju kuhinju i zovem Kuhinja Babe Eve jer me upravo moja pokojna baba Eva naučila promišljati u kuhinji, od malo namirnica stvarati čaroliju, prednost davati prirodnom, organskom, cjelovitom. U našoj kući svaki je obrok slavlje', izjavila je ranije.

Voditeljica i glumica u srijedu 4. rujna će proslaviti svoj 31. rođendan, a njezin suprug Boris Rogoznica s kojim će ovog mjeseca proslaviti 6. godišnjicu braka, već joj je uručio rođendanski dar, knjigu simpatičnog naziva 'Kako izmijeniti muža'. 'Samo 300 stranica', našalio se glazbenik u opisu objave.