VESELI JE ZIMA

Doris Pinčić probudila dijete u sebi i potrčala na snijeg u pidžami

04.12.2020 u 12:17

Bionic
Reading

Voditeljica HRT-a Doris Pinčić poput mnogih se razveselila kada je vidjela prve ovogodišnje pahulje. Zimska idila naprosto je u njoj probudila dijete i iznimnu radost koju nije mogla sakriti

Iako je dijete s mora te obožava ljetne tople mjesece kada može uživati u suncu i kupanju, Doris Pinčić veliki je ljubitelj prave zime i hladnoće.

Pokazala je to kroz novu fotografiju koja je osvanula na njezinom javno dostupnom Instagram profilu. S fotografije isijava sreća i zadovoljstvo viđenim bijelim prekrivačem.

Čim je vidjela da se u svega nekoliko sati nakupilo snijega u njezinoj okolici, Pinčić je iz kuće potrčala u pidžami te nije odoljela, a da ne zapleše raširenih ruku. 'Kad narastem svijete, bit ću dijete', napisala je poznata voditeljica, koju već neko vrijeme imamo prilike pratiti na HRT-u.

Doris Pinčić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Ambicioznoj Doris, ne pada teško količina posla koju si je zadala. Vidi se da živi punim plućima te da uživa u malim stvarima i radostima. Bez obzira na razvod koji je nedavno prošla i koji je sigurno na nju utjecao, Doris pronalazi razlog za optimizam i sreću oko sebe.