POSVETILA SE KUHANJU

Doris Pinčić ima super brzi recept za zdravu juhu od tikvice, mrkve i suncokretovih sjemenki

20.06.2020 u 14:26

Bionic
Reading

Osim glume, pjevanja i voditeljskog posla, Doris Pinčić iskusna je kada su u pitanju dobri gastro savjeti. Zato putem svojih profila na društvenim mrežama rado dijeli zanimljive recepte, a ovoga puta odlučila se napraviti pravu proljetnu juhu

Godine staža na RTL televiziji kada smo je uglavnom vidjeli u gastro emisijama 'Tri, dva jedan, kuhaj', otkrili su u Doris Pinčić skriveni talent za kuhanje.

Posljednjih nekoliko godina otkako uz voditeljske angažmane radi i ostala zanimljiva snimanja, osnovala je svoj gastro kutak 'Kuhinja babe Eve' u sklopu kojeg sa svojim obožavateljima dijeli svoje recepte.

Danima kada nije na HRT-u, Doris se bavi otkrivanjem novih brzih jela, a jedno takvo sada je podijelila s javnosti. Riječ je o kako je kazala, njezinoj omiljenoj proljetnoj juhi za koju koristi razno povrće, a za čiju joj pripremu ne treba mnogo.

Pinčić je za juhu koristila mrkvu, tikvicu, luk i češnjak , začine kurkumu, suncokretove sjemenke, mljeveni papar i sol te maslinovo ulje Juhu nije spremana na tradicionalan način već u multipraktiku koji istovremeno blenda i kuha sastojke, a kako otkriva naša poznata voditelja, za cijeli posao treba mu tek 20 tak minuta.

Nakon što je na grubo nasjeckala spomenuto povrće, Pinčić je u multipraktik dodala kurkumu za intenzivnu žutu boju cijelog jela, svježe mljeveni papar, suncokretove sjemenke za kremoznost cijelog jela, a onda bogato zalila maslinovim uljem.