VELIKE TRANSFORMACIJE

Doradile su sve što se doraditi dalo: Pogledajte kako su prije desetak godina izgledale sestre Kardashian Jenner

13.06.2020 u 16:09

Bionic
Reading

Na sceni su se pojavile kao vrlo mlade u sklopu obiteljskog reality showa, što im je u posljednjih deset godina donijelo slavu, bogatstvo i kultni status. Danas gotovo da ne postoji osoba koja ne zna nabrojati članice ove zvjezdane obitelji. Odlučili smo se prisjetiti kako su Kim, Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie izgledale prije svih plastičnih operacija, filera i beauty tretmana

Oni su jedna od najpoznatijih obitelji u svijetu poznatih i slavnih, a svi su članovi stekli svjetsku slavu u showu 'Keeping Up With The Kardashians'. Počeli su ga snimati 2007. godine i od tada su se svi članovi obitelji mnogo promijenili. Upravo zato pomalo je šokantno vidjeti njihovu fotografiju iz vremena prije plastičnih operacija i pomoći stilista.

Možda najveća transformacija vidljiva je kod Khloe Kardashian. Treća po redu sestra najčešće je bila u pozadini pored starijih Kim i Kourtney, poznatijih po sitnijoj građi. No najnovija fotografija Khloe, nastala u svibnju 2020., šokirala je javnost - na njoj izgleda gotovo neprepoznatljivo. Brončani ten, iznimno vitka figura te zategnuto lice s naglašenom jagodičnom kosti, podignute obrve i promijenjena frizura prokazali su sasvim novi lik ove 35-godišnjakinje.

Kad su estetski zahvati u pitanju, za Khloe ne kaska puno ni najmlađa sestra Kylie Jenner. Njezine fotografije iz mladosti i danas gotovo su neusporedive. Najmlađa članica obitelji uspješna je milijunašica i vlasnica beauty linije. Upravo je ulazak u taj beauty svijet potaknuo Kylie da 'popravi' nedostatke na svom licu i tijelu koji joj se nisu dopadali. Povećala je usne filerima, podigla obrve i popunila ih. Po uzoru na svoje starije sestre, istaknula je jagodične kosti te korigirala nos.

Najslavnija članica obitelji Kim Kardashian bila je atraktivna i kada se probijala u medijima. Pojavila se kao natjecateljica u reality showu bogatašice Paris Hilton, a kasnije je stjecala pozornost seksualnim aferama i zavodljivim golišavim fotkama. Sve to na koncu ju je dovelo do cilja. S današnjim suprugom Kanyeom Westom jedna je od najutjecajnijih i najbogatijih slavnih osoba na svijetu.

Uz to uspješno vodi obiteljski brend kozmetike, odjeće i obuće. Kim nije značajno promijenila izgled lica, kao neke njezine sestre, no transformirala je oblik tijela. Naglasak je stavila na bujne atribute. Također, korigirala je nos do savršenstva, a kozmetičkim tretmanima i posjetima plastičnim kirurzima postala je jednim od sinonima ljepote, za kakvim danas žude sve mlađe generacije.

  • +25
Obitelj Kardashian nekad i danas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Možda najvjernija sebi ostala je najstarija sestra Kourtney Kardashian, kod koje ne vidimo prenapadne fizičke promjene na licu i tijelu. Kourtney je čak poboljšala svoj modni izričaj pa je danas prozivaju jednom od modnih ikona te slavodobitno nosi titulu najbolje odjevene sestre iz klana Kardashian.

Njezinim stopama ide i manekenka Kendall Jenner, no nije odoljela popularnom povećanju usana filerima koji nakon nekoliko mjeseci postepeno odlaze iz tijela.