POHVALILI SE

Nakon zaruka Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car otkrili sretnu vijest - stiže beba!

13.04.2021 u 09:59

Bionic
Reading

Samo mjesec i pol nakon što su s javnosti podijelili sretnu vijest da su se zaručili i da planiraju vjenčanje, nogometaš i njegova zaručnica otkrili su još nešto - Adriana Đurđević ušla je u drugo tromjesječje trudnoće, a njihova će malena obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana

Kako su ekskluzivno potvrdili za Story, snimivši i zajedničke fotografije na kojima ja jasno vidljiv trudnički trbuščić mlade pravnice, nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova zaručnica uskoro će uživati u čarima roditeljstva.

24-godišnji nogometaš, koji trenutno igra za francuski klub Marseille i njegova šest godina starija izabranica sretnu vijest više ne mogu kriti, a novoj životnoj ulozi vesele se otkako su doznali da je Adriana Đurđević trudna.

'Osjećam se jako dobro, u drugom sam tromjesečju i moram priznati da sam samu sebe iznenadila koliko sam opuštena i poletna. Ima u meni nešto drukčije, ali više to osjećam emocionalno nego fizički. Znamo spol naše bebice, ali to bismo u ovom trenutku zadržali za sebe', rekla je trudnica za Story.

Ova godina za par je zasigurno posebna, budući da se 1. ožujka Adriana Đurđević pohvalila na svom Instagram profilu, skupocjenim zaručničkim prstenom, napisavši uz to hvalospjev ljubavi iz Prve poslanice Korinćanima apostola Pavla.

  • +2
Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL