KUĆNA ZABAVA

Domenica Žuvela i Hana Huljić: Plavuše se najbolje zabavljaju

11.10.2019 u 14:39

Bionic
Reading

Jedna od najvećih nada hrvatske estrade sve više privlači pažnju publike i medija gdje god se pojavi, a poput ostalih, afirmiranijih kolegica s estrade, postala je sve aktivnija na društvenim mrežama. Domenica Žuvela svoje pratitelje odlučila je zabaviti starijom snimkom na kojoj se sjajno zafrkava pjevajući i svirajući s najboljom prijateljcom Hanom Huljić

Da je stara uzrečica da se plavuše najbolje zabavljuju istinita pokazale su vrckave i nasmijane pjevačice koje su ranije su napravile simpatični video. Na njemu u kućnoj atmosferi 'izvode' Domenicinu pjesmu, koju su 'iskombinirale' s pjesmom Doris Dragović, a sad je taj uradak mlada Velolučanka odlučila podijeliti s javnosti.

'Za ovo ne treba nikakav opis, ali bio je to pokusaj covera koji smo davno snimile', opisala je video snimku Domenica najavljujući kako petak skupa s Hanom Huljić skupa pjeva ‘Vidi se iz aviona’ u potpuno novom aranžmanu sa Madre Badessom u Johannu Francku. Njihova prijateljica Mia Dimšić među prvima je komentirala kako njihove video uratke želi gledati svaki tjedan.

Domenica Žuvela pjevačku je karijeru započela upravo kao prateći vokal za Tonči Huljić & Madre Badessa Band, a otkako je 2017. na Splitskom festivalu nastupila sa svojim debitantskim singlom ‘Kad sam s tobom’, njezina je karijera krenula uzlaznom putanjom.