ZGODNA DALMATINKA

Huljićeva pulenica Domenica privlači pažnju u sve kraćim modnim kombinacijama

24.09.2019 u 17:04

Bionic
Reading

Prije dvije godine na Splitskom festivalu zaradila je nagradu za najbolju festivalsku debitanticu, a upravo taj uspjeh bio je okidač za njezinu samostalnu karijeru. Isprva se pokazivala u decentnim izdanjima, a sada sve više Domenica iznenađuje odjevnim kombinacijama koje je počela 'furati'

Mladu pjevačicu fanovi su navikli gledati u lepršavim haljinicama i romantičnom izdanju, a onda se odlučila za nešto drugačiji modni izričaj. U posljednje vrijeme vjerna je nešto izazovnijim stajlinzima.

Malo je poznato da je Domenic Žuvela prije šest godina nosil sam reviju na pariškom Fashion Weeku. Jedan modni dizajner pripremao je svoju kampanju na Korčuli, koja mu je bila inspiracija kolekcije, i pozvao ju je da mu budem zaštitno lice. Nakon godinu dana zvao ju je Pariz da mu nosi reviju. Tada je shvatila da je taj svije uopće ne zanima.

View this post on Instagram

🎶

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

Kad je riječ o modi i odijevanju, svojevremeno je s najboljom prijateljicom, Hanom Huljić, završila tečaj šivanja. No, šivati odjeću za sebe ne stiže jer to, kaže, zahtijeva puno strpljenja i slobodnog vremena, kojeg baš i nema.

'Moj ormar je uredan, raznovrstan i ležeran. Neki poseban stil ne preferiram, više se oblačim po raspoloženju. Tako sam nekada rockerica, nekada sportski tip, nekada uletim u potpuno šarenilo, ali se u pravilu odijevam ovisno o prigodi na koju idem', ispričala je ranije za Dalmatinski portal. Pjevačica već neko vrijeme surađuje s popularnin modnim dvojcem Elfs.

View this post on Instagram

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on