POHVALILA SE

Dok unuke spavaju, Danijela Dvornik uz čašu vina nazdravlja svojoj novoj ljetnoj kuhinji

11.06.2021 u 13:30

Bionic
Reading

Svoju oazu na otoku Braču Danijela Dvornik uskoro će do kraja urediti. Kako se pohvalila na svom Instagram profilu, nedostaju još neki detalji za terasu, kao i za ljetnu kuhinju koja bi uskoro trebala biti gotova, a onda će u potpunosti moći uživati u svom ljetnom domu

Već desetak dana Danijela Dvornik u svom domu na Braču nije sama. Društvo joj prave njezine mezimice, unuke Balie Dee i Lumi Wren, koji su na odmoru kod bake dok roditelji, Ella Dvornik i Charles Pearce, raspremaju sve kako bi napokon četveročlana obitelj uselila u svoj novi dom u Istri.

Iako je svo svoje vrijeme trenutno podredila unučicama, što nije nimalo lagano, a i ne prolazi bez stresa, trenutke mira, kada Balie i Lumi spavaju, Danijela Dvornik provodi u uređenju svog ljetnog doma na Braču, točnije terase, kojoj još svega nekoliko detalja nedostaju da bude u potpunosti završena.

Budući da većinu godine provodi upravo u toj kući, Danijela se odlučila sve renovirati i urediti po svom guštu, a u to spada i veliki dio ljetne kuhinje, koji je već dobio radnu ploču i sudoper. Kako je pokazala u videu svojim obožavateljima na Instagramu, još nedostaju vrata ormarića, u kojem će ispod radne ploče odlagati sve potrebno, kao i plinsko kuhalo.

  • +2
Danijela Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

A dok se to ne dovrši, uz čašu hladnog vina na terasi okupanoj suncem, Danijela uživa i divi se svom radu.