skupa su na sutivanu

Dočekala je njihov dolazak: Danijela Dvornik opisala jedan dan proveden s unučicama

30.05.2021 u 11:05

Bionic
Reading

Najpoznatija domaća baka, proživljava dragocjene trenutke uz svoje dvije unuke, Balie Dee i Lumi Wren koje su prije nekoliko dana stigle kod nje na Brač. Suživot s dvoje male djece, slažu se mnogi koji su kroz to prošli, zna biti itekako zahtjevan no Danijela Dvornik već se odavno uhodala

Već svi znaju koliko Danijela Dvornik uživa u 'baka servisu' sa svoje dvije unučice. Često se tako druži s djevojčicama koje je njezina kći Ella dobila u braku sa 13 godina starijim suprugom Charlesom Pierceom koji su zadnjih dana okupirani sa selidbom u Istru.

Kako je to Ella zorno opisala u jednom od zadnjih Instagram storyja, djecu je ostavila baki jer se sljedeći tjedan sele u novu kuću koju su ona i suprug kupili u mjestu Tinjan. A baku Danijelu sada očekuju mnoge dogodovštine s Ellinim djevojčicama.

'Lumi je otišla spavati točno u 20 h, ona je kao švicarski sat. A Balie malo uživa u krevetu pred spavanje. Danas su obe bile cijeli dan u akciji pa su se umorile. A i baka! Srećom imam pomoć u obliku jedne prekrasne cure koja spašava situaciju. Sad sam nazočila čašu finog Rose vina i hvatam tišinu na terasi. Dopire mi miris juhe koja se kuha za sutrašnji ručak', opisala je udovica Dine Dvornika najnoviju epizodu s unučicama.

Ranije je opisujući dan s Balie Dee i Lumi Wren rekla da 'misli da će ih sljedeći puta čuvati kada napune 18 godina i prijeđu punoljetnost'. Nakon toga se ubrzo oglasila novim Instagram storyjem. 'Znam da ima još baka koje su u sličnoj situaciji. Nije da se ne može izdržati, ali vjerujte mi, sljedeće godine u ovo vrijeme idem na Kilimandžaro', zaključila je tada.