nova zrnca mudrosti

Danijela Dvornik je tajanstvena: 'Nije ovaj smiješak bezveze. Donesene su neke vrlo važne odluke'

19.05.2021 u 14:39

Bionic
Reading

S osmjehom od uha do uha sa sunčane rive udovica kralja funka i mama Elle Dvornik je odlučila sa svojim pratiteljima podijeliti neke za nju sretne vijesti. Kako nije navela o o čemu je riječ mnogi su pokušali saznati

Danijela Dvornik dane provodi na Sutivanu. Snimila je video kojeg je nazvala 'jedan dan u raju' i objasnila kako je ondje 'prekrasan dan, sve je puno cvijeća, zeleno je i sve miriše'. Osim toga s onima koji je prate na društvenoj mreži dala je najavu nekih svojih životnih noviteta.

'Nije ovaj smješak bezveze. Donesene su neke vrlo važne odluke, koje tek treba realizirati. Neke su došle, onako prirodno, a druge su se kuhale u glavi podosta godina i čekale svoj trenutak. Dobar je osjećaj kad znaš da se sve slaže, naizgled takvom lakoćom, a znaš da je bilo trenutaka kada ništa nije bilo lako niti jednostavno', piše blogerica.

'Pa daj podjeli, nije uredu da sada nama kuha u glavi podosta godina', rekla joj je jedna od pratiteljica, a Danijela joj je poručila: 'Sve će se saznati na vrijeme'. Neki su pokušali pogoditi o čemu je riječ i je li posrijedi potpisan ugovor s izdavačem za knjigu, a udovica Dine Dvornika je odgovorila da to još nije ni blizu.