dragocjeni trenuci

Dok Tarik Filipović u Španjolskoj snima film i sa zvijezdom hit serije pravi mlince, evo s kim Lejla provodi vrijeme

14.11.2021 u 11:27

Bionic
Reading

Glumac Tarik Filipović posljednjih tjedana boravi u Barceloni povodom snimanja filma o Olimpijskim igrama 1992. Slobodno vrijeme između snimanja provodi u druženju s glumcem Lukom Perošem koji glumi u popularnoj seriji La Casa de Papel i Dinom Rađom, a za to vrijeme njegovoj lijepoj supruzi Lejli stigla je majka u posjet

Tarik Filipović u Barceloni snima dugometražni, igrani filmu o vaterpolskoj Furiji na OI ‘92. i legendarnom treneru Draganu Matutinoviću, koji u Španjolskoj ima 'status božanstva' otkad je tamošnje vaterpoliste odveo do prve olimpijske medalje.

Tarik je na svom Instagram profilu objavio niz Storyja kojima je pokazao kako provodi slobodno vrijeme između snimanja. Tako je objavio i video glumca Luke Peroša, zvijezde Netflixove serije 'La casa de Papel', s kojim u slobodno vrijeme provodi u izradi mlinaca, a pri tome se i odlično zabavljaju.

Pauze između snimanja Tarik koristi i za turističko razgledavanje, te druženje s prijateljima koje nije dugo imao prilike vidjeti.

Osim Luke Peroša u Barceloni mu društvo pravi i Dino Rađa koji je na svom Instagram profilu objavio fotografiju dobro raspoloženog trojca, a u opisu naveo: 'Barcelona Balkan bend'.

Fotografija je vrlo brzo prikupila veliki broj lakjova i komentara. Inače, Dino i njegova supruga Viktorija već su ranije su objavljivali fotografije druženja s Lukom Perošem koji je stekao veliku popularnost ulogom Marseillea u seriji 'La Casa de Papel'.

I dok Tarik ima pune ruke posla oko snimanja filma o Olimpijskim igrama 1992. u kojem će ovjekovječiti slavnog trenera, te će mu to ujedno biti i prvi put da glumi na španjolskom, budući da ne govori taj jezik, njegova supruga Lejla vrijeme provodi u Zagrebu.

Naime, Lejla je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija na kojima uživa u jesenskim ljepotama na zagrebačkom Jarunu, a društvo joj pravi njezina majka, Fehma Šehović s kojom ima jako prisan odnos. Inače, Lejlina majka živi u Dubrovniku, a Lejla ju za vrijeme lockdowna nije mogla dulje vrijeme posjetiti .

U veljači ove godine priredila joj je veliko iznenađenje i nenajavljeno joj pozvonila na vrata, a sada majka i kći dok Tarik radi u Španjolskoj uživaju u dragocjenim zajedničkim trenucima.

SVI SU IH GLEDALI

Lejla i Tarik Filipović ukrali pozornost na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Pogledaj galeriju