muški provod

Dino Rađa u večernjem izlasku sa zvijezdom španjolske hit serije i Tarikom Filipovićem

12.11.2021 u 20:10

Bionic
Reading

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena uvijek oduševi svojim objavama. Nedavno je otkrio na čiji bi koncert volio ići koji bi ga 'emotivno razvalio da ne može naći put doma', a sada se oglasio s djelićem ugođaja s druženja u restoranu u Barceloni

I dok njegova supruga, nekadašnja pjevačica i Miss Dalmacije na svom Instagram profilu pokazuje kako se provela u ženskom izlazsku s voditeljicom Miom Kočić, Dino Rađa je guštao u društvu Tarika Filipovića koji trenutno u Španjolskoj snima film o vaterpolskoj Furiji na OI ‘92. i legendarnom treneru Draganu Matutinoviću te Lukom Perošem, jednom od glavnih zvijezda serije 'La Casa de Papel'.

Legendarni košarkaš je uz fotografiju napisao: 'Barcelona Balkan bend', na što ga je Peroš zafrkavao komatirajući: 'Znači mi smo BBB?' (aludirajući na navijačku skupinu NK Dinamo, Bad Blue Boys). Tarik se u šaljivom duhu nadovezao te je Hajdukovcu, Rađi poručio: 'Dobro došao Dino u plavi pakao'.

Poznato je da se supružnici Rađa druže s Perošom. Početkom rujna Viktorija je na Instagramu objavila video u kojem je bila odjevena u prepoznatljiv crveni kombinezon kakav nose članovi pljačkaške bande u seriji 'La Casa de Papel'. Imala je i neizostavnu maska Salvadora Dalija, a uz nju se pojavio i glumac koji je u hit-seriji utjelovio pljačkaška Marseillea.

  • +3
Dino Rađa Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

Dino je pak u svibnju pozirao s njim u zagrebačkom kafiću kada je napisao 'Zvijezda Casa de papel Luka Peroš alias Marseille u posjetu Zagrebu'. Tada im se Tarik Filipović javio s komentarom: 'Ma da, izgubili moj broj', pa su dečki sad očito odlučili ispraviti tu 'nepravdu' druženjem u Barceloni.