vratio se u prošlost

Nježna posveta ljubavi: Tarik Filipović prisjetio se kako je izgledao prije 17 godina, netom prije negoli je u njegov život ušla Lejla

09.11.2021 u 11:52

Bionic
Reading

Glumac i voditelj i bivša Miss Hrvatske, jedan od najskladnijih parova domaće scene, nerijetko na društvenim mrežama pokazuju koliko je jaka njihova ljubav. Premda ne skrivaju koliko su zaljubljeni, obožavatelji jedva čekaju saznati nešto novo iz njihove romanse

Na HRT-u se prikazivala serija 'Duga mračna noć', u kojoj je utjelovio ulogu Joke. Tarik Filipović objavio je fotografiju na kojoj se vidi televizor s prizorom iz scene u kojoj se pojavljuje.

'Prije 17 godina. Godinu nakon toga u moj je život ušla Lejla Filipović', opisao je glumac i voditelj. Istu je fotografiju na svom Instagram storyju podijelila njegova raznježena supruga uz poruku 'volim te'.

Mnogi već znaju njihovu priču. On je bio jedan od najpoželjnijih neženja, a ona bivša misica koja je upravo izašla iz braka. Godinama su bili poznanici, viđali su se na događanjima, pozdravljali se, ali to je bilo sve. A onda su jednom sjeli na kavu. Postali su par 2006. godine, no okolnosti im nisu išle na ruku. Nije prošla ni godina dana otkad je Lejla postala samohrana majka trogodišnjeg Dine, odnosno otkad se rastala od Dade Majolija.

  • +3
Lejla i Tarik Filipović Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Zbog svega toga Lejla i Tarik nisu htjeli odmah potvrdili svoju vezu, a potvrda je došla tek 2007. godine na dodjeli nagrada Večernjakovog Ekrana. Vjenčali su se u tajnosti na Silvestrovo 2007. godine u Zagrebu, dva mjeseca prije nego što je ona rodila njihova sina Armana.