SREĆI NEMA KRAJA

Dok Stjepan Hauser provocira fotografijama s tajanstvenom crnkom na Maldivima, njegov kompanjon iz 2Cellos uživa u obiteljskoj idili

18.02.2021 u 21:00

Bionic
Reading

Početkom siječnja slavni violončelist obznanio je javnosti kako on i njegova supruga, bivša slovenska manekenka Tamara Zagoranski čekaju treće dijete. Da neizmjerno uživa u očinstvu i iščekivanju nove bebe dokazuju fotografije koje rado dijeli s fanovima

Stjepan Hauser se otisnuo na odmor na Maldive gdje su on i Luka Šulić 2018. godine svirali kako su sami otkrili - milijarderima, te se od tamo hvali egzotičnim snimkama i fotografijama, a drugi dio dvojca 2Cellos pokazuje kako izgleda njegovi dragocjeni trenutci provedeni s najmilijima, suprugom Tamarom te sinčića Vala i kćerkicu Hanu. S najnovijom objavljenom fotografijom na društvenim mrežama na kojoj pozira s obitelji ljubeći suprugu u trbuh, rastopio je srca svojih pratitelja diljem svijeta.

Vijest o dolasku trećeg djeteta, skrivali su neko vrijeme.

'Imamo toliko toga za očekivati od 2021., a već imamo puno toga na čemu smo zahvalni. Nastavite dalje, nastavite plakati, smijati se i voljeti. Nastavite prema naprijed, bez obzira na sve. Sve je to dio putovanja. Sve vas volim i želim vam sve najbolje u novoj godini', napisao je Luka Šulić uz fotografije početkom siječnja.

Podsjetimo, romansa Šulićevih traje od 2015. godine, a glazbenik je svoju odabranicu zaprosio krajem 2016. godine tijekom putovanja na Novi Zeland. Intimnom ceremonijom u bračnu luku uplovili su 7. srpnja, nakon dvije godine veze, a violončelist je tada otkrio kako mu je to bio najsretniji dan u životu.

Kad je riječ o karijeri, Luka Šulić je ranije izjavio da je snaga dvojca 2Cellos u tome što su kao individualci toliko snažni da mogu svirati sami i imati odličnu karijeru, a 'kada se spoje, onda jedan plus jedan nisu dva nego tri'.

  • +3
Luka Šulić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL