PROSLAVIO 33. ROĐENDAN

Čestitke ne prestaju stizati: Novo veliko slavlje u obitelji Luke Šulića

26.08.2020 u 15:19

Bionic
Reading

Samozatajan, ali mnogima baš zbog toga simpatičniji član dua 2Cellos, proslavio je 33. rođendan. Obožavateljima je mnoštvom fotografija i video snimkom pokazao kako je izgledala zabava

I dok se njegov kolega Stjepan Hauser zabavlja snimajući pjesme s lijepom Talijankom Benedettom Carretti, Luka Šulić je u društvu svojih najmilijih, supruge Tamare te djece, kćerkicu Hanu i sina Vala, uz pjenušac, tortu i balone obilježio svoj 33. rođendan. Kroz objave na društvenim mrežama zahvalio se svojim fanovima na lijepim željama.

'Oduvijek znao da želim obitelj i djecu, takav sam, to mi je prirodno i to mi je trenutno prioritet, odnosno najvažnije mi je trenutno uskladiti privatni i poslovni život. Znam da nisu svi takvi, evo, recimo, Stjepan vjerojatno nije, ali meni je to bitno. Nisam ni tip koji bi dvije godine sjedio kod kuće i ništa ne radio, ali tempo je sad svakako slabiji jer inače ne bi bilo moguće sve to uskladiti s dvoje male djece', izjavio je ranije.

View this post on Instagram

33 🥳🥂🍾🤪

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Sin Dubrovčanina, violončelista Boža Šulića, glazbeno obrazovanje stekao je u Mariboru, potom na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi profesora Valtera Dešpalja, a školovanje nastavio u Beču. Potom odlazi kod Matsa Lidstroma na Kraljevsku muzičku akademiju u London. U siječnju 2011. sa Stjepanom Hauserom obradio je Jacksonov 'Smooth Criminal', koji je u njihovoj violončelističkoj izvedbi postao hit na YouTubeu te su ubrzo kao 2Cellos počeli osvajati svijet.

View this post on Instagram

Sweetest thing in the world to me... 😍 #happyfeet👣

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on